Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Iluminat bucatarie

Iluminat bucatarie

Principalul secret al iluminării bune în bucătărie este pe mai multe niveluri. În fiecare zonă funcțională în care se spală vasele, produsele alimentare sunt tăiate, mesele consumate trebuie să aibă surse de lumină separate.

Iluminat general pentru bucătărie

Iluminarea tavanului în bucătărie nu este suficientă. Sarcina sa este de a menține iluminarea confortabilă pe întuneric. Iluminarea trebuie planificată înainte de proiectarea setului de bucătărie. Dar numai după ce se decide care va fi aspectul bucătăriei și unde vor fi amplasate principalele zone funcționale: chiuveta, plita, blatul și masa. Apoi, puteți așeza lămpile în cel mai bun mod, exact acolo unde sunt necesare.

O lampă suspendată din centrul tavanului va avea mai multe dezavantaje. La gătit, de ex. Tăierea legumelor pe suprafața de lucru a unui aparat de bucătărie, spatele la sursa de lumină. Ca urmare, blatul mesei este la umbră. În plus, aproape întotdeauna există spațiu liber în centrul bucătăriei. Drept urmare, lampa nu luminează nimic util, dar zonele cu adevărat importante se află în colțurile întunecate.

Merită să instalați un comutator cu un dimmer. Vă permite să modificați luminozitatea iluminării generale a bucătăriilor și în funcție de starea de spirit. În timpul cinei de familie, când membrii familiei vor să se relaxeze, lumina va fi mai confortabilă și înăbușită. Iluminatul bucătăriei poate include: plafon, pandantiv sau candelabru, lămpi de perete, lămpi de masă, spoturi încastrate, benzi LED, spoturi.

Lămpi de bucătărie

Iluminatul primar ar trebui să fie uniform și cât mai neutru posibil. Fiecare dintre aceste opțiuni poate fi utilizată individual, mai ales dacă bucătăria este mică. Un punct important atunci când planificați iluminatul în bucătărie este să vă asigurați că toată iluminarea poate fi pornită parțial, nu dintr-o dată. Acest lucru nu este doar convenabil, ci și practic: vă permite să aprindeți câtă lumină aveți nevoie la un moment dat și, astfel, să economisiți energie electrică.

Lămpile suspendate în bucătărie sunt folosite cel mai adesea pentru a ilumina sala de mese sau așa-numita insulă de bucătărie la locul de muncă. Utilizați unul sau mai multe dispozitive la aceeași înălțime, în funcție de dimensiunea camerei. Este ușor să alegeți un model de bucătărie în stiluri clasice, provensale, moderne și alte.

Lămpile de tavan trebuie folosite în spații mici de bucătărie de până la 10 m2. Aceste lămpi se potrivesc perfect și nu utilizează prea mult spațiu datorită designului compact și a formelor ergonomice. Forma tradițională a acestor lămpi: rotunde, concepute pentru iluminare eficientă și uniformă.

Candelabre pentru bucătărie

Un candelabru pentru bucătărie este o investiție profitabilă pentru iubitorii unui stil specific. Alegând, de exemplu, stilul de mansardă, puteți conta pe fiabilitatea structurii, care este asigurată de cadrul realizat din metal și acril, precum și de atractivitatea combinației organice cu o nuanță de sticlă. Candelabrul atârnat pe tavan va fi un decor demn al bucătăriei.

Iubitorii de stil modern pot alege un candelabru de bucătărie realizat din materiale de înaltă calitate, precum metalul și sticla, care asigură durabilitatea și funcționarea corectă a acestuia. Designul său extern este realizat în conformitate cu canoanele stilului modern. Precizia lucrării, culorile bine gândite sunt avantajele incontestabile ale acestui model. Funcționalitatea produsului este, de asemenea, la un nivel decent. Candelabrul poate folosi 8 becuri, deci va atinge 360 de wați de putere. Acest nivel de putere face posibilă asigurarea unei iluminări de înaltă calitate pe suprafețe destul de mari. Amplasarea unui candelabru suspendat în bucătărie oferă nu numai o iluminare uniformă și de înaltă calitate a spațiului, ci completează și armonios designul interior.

Lămpi de bucătărie ieftine

Mulți designeri subliniază că iluminatul reprezintă aproximativ 10-15% din bugetul alocat, de exemplu, renovării unei bucătării. Jumătate din acești bani vor fi necesari pentru achiziționarea de lămpi și întrerupătoare, iar restul pentru instalare, dacă nu intenționați să instalați singur iluminatul bucătăriei.

Lămpile ieftine pentru bucătărie subliniază zona de lucru din bucătărie. Trebuie să fiți atenți la lămpile cu halogen superioare de mobilier, fluorescente și cu LED-uri. Sunt special concepute pentru a fi montate în partea de jos a dulapurilor de bucătărie articulate. Astfel de lămpi își îndeplinesc perfect sarcina principală, asigură iluminare direcțională și fac munca în bucătărie confortabilă și sigură.

Există diverse opțiuni pentru o astfel de iluminare pe piață și puteți cumpăra lămpi funcționale și ieftine pentru bucătărie. Cele mai frecvente sunt spoturile rotunde, spoturile cu carcasă metalică sau lămpile alungite cu carcasa de protecție din plastic. O astfel de carcasă nu numai că protejează lămpile împotriva umezelii, aburului și a grăsimilor. De asemenea, ascunde perfect detaliile tehnice și cablurile. Rezultatul: bucătăria arată întotdeauna îngrijită.

Corpurile de mobilier rotunde și alungite au alternative mai interesante din punct de vedere al designului. De exemplu, o bandă LED într-un profil din aluminiu sau plastic. Pe lângă lucrul cu lumină albă, veți obține o iluminare spectaculoasă de pe masă, cu culori uimitoare. Poate fi controlat de o telecomandă sau de un comutator.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Iluminat bucatarie