Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Lămpi de birou pentru copii

Lămpi de birou pentru copii în magazinul Lunares.pl

Alegerea lampii de birou potrivite pentru Pociecha este o adevarata provocare pentru multi parinti. E greu să te rog pe Maluch. Ca responsabili și adulți, suntem conștienți de faptul că lampa de birou ar trebui să ilumineze în primul rând masa sau birou, respectiv. În niciun caz nu trebuie să vă lăsați să vă obosiți ochii. Aspectul decorativ și estetic este, de asemenea, important. O propunere interesantă pentru mulți copii se dovedește a fi lămpi de birou "cu un motiv din cele mai cunoscute și populare basme. Întregul set împreună cu o lampă suspendată și o lampă de perete vor satisface cerințele celor mai pretențioși apucați. cu iluminat Lunares.pl, creăm categorii de iluminat pentru copii pentru a facilita procesul de alegere a iluminării pentru o cameră pentru copii.

Lampă de birou pentru un copil - colorată, variată și cu adăugarea unei teme din basme

O lampă sau o lampă de birou, indiferent în ce cameră este decorarea ideală care oferă iluminarea adecvată pentru masă. Având lampa de birou potrivită, copilul nostru va fi mai dispus să facă temele sau să petreacă mai mult timp pe paginile de colorat laborioase și laborioase - care, după cum știe fiecare părinte, influențează perfect imaginația și modelează caracterul și încăpățânarea copilului nostru. Lista dorințelor pentru alegerea lămpii de birou ideale pentru un copil este întotdeauna lungă. În acest sezon cele mai la modă sunt motivele din basme: Bob builder, Strażak Sam sau toate bine-cunoscutele Jelonek Bambi. În magazinul nostru puteți găsi astfel de lămpi sau contactați Departamentul de Relații cu Clienții pentru a comanda lampa care vă interesează.

Lămpi de siguranță pentru copii

Magazinul Lunares.pl asigură faptul că fiecare lampă achiziționată pe site-ul nostru dispune de caracteristici și semne de securitate corespunzătoare, care informează despre faptul că lampa îndeplinește toate cerințele UE. Cel mai important certificat este CE. Lămpile din magazinul nostru nu se încălzesc și nu au cabluri libere. În plus, alegerea becului LED face ca lampa de noapte să poată pur și simplu și fără nici un pericol pentru viață și sănătate să rămână pe toată noaptea - este probabil cea mai importantă informație dacă trăiești sub acoperișul nostru Maluszek, care se teme de întuneric .

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Cum să alegi lampa de birou potrivită? Lampa loftowa

O lampă pusă pe un birou sau montată lângă un loc de muncă afectează eficiența activităților și concentrarea. Iluminarea potrivită va determina obosirea rapidă a ochilor, va provoca dureri de cap și chiar greață. Lumina nu trebuie să fie prea intensă sau prea slabă. De asemenea, ar trebui să țineți cont de natura muncii și de utilizarea stației de lucru - fie că vom sta la birou doar în timp ce studiem sau poate câteva - pe câteva ore pe zi.

Cum să luminezi camera copiilor Children lamps

În timp ce iluminarea casei și a camerelor individuale nu provoacă prea multe probleme, proverbiale „scări” pot începe atunci când alegem lumina potrivită pentru camera copilului nostru, unde joacă un rol special. În categoria noastră Lămpi pentru copii, ne concentrăm pe toate cele mai interesante modele de corpuri de iluminat concepute în special pentru copiii noștri.

Lămpi de birou pentru copii