Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi Retro

Lămpi Retro

Lampă retro - pe care să o alegeți?

Stilul retro revine în favoarea. Este vizibil în amenajarea apartamentelor, adesea în clădiri vechi, unice și cu suflet. Ne amintește de vremurile vesele ale tinereții. Momente petrecute printre cei dragi. Iluminatul și mobilierul cu istorie sunt lucruri unice. Aduc magie și caracter unic. De obicei, acestea sunt asociate cu o manoperă de înaltă calitate, care va dura ani de zile și va îmbătrâni și va câștiga valoare cu fiecare an care trece. Nu toată lumea își poate permite astfel de lucruri unice. Cantitatea lor este limitată și adesea merge mână în mână cu un preț ridicat. Marcile de mobilier și iluminat care se inspiră din această tendință vin în ajutor. Îl creează din nou pe baza designului modern. Lămpile vintage disponibile în magazinul nostru vă vor aduce amintiri minunate. Ei vor face pe plac ochilor și nu vă vor strica bugetul de acasă. Pentru bucătărie, vă recomandăm o selecție de lămpi de tavan, lămpile suspendate vor funcționa deasupra mesei, pereții estetici vor fi perfect accentuați de aplicele retro. Oferta noastră este cea mai bună propunere de lămpi, mobilier și accesorii în stil retro, disponibile la prețuri avantajoase - pentru fiecare buget.

Lămpi suspendate retro sau aplice?

O cameră modernă va câștiga cu siguranță aromă atunci când sunt prezente lămpi suspendate retro. În funcție de nevoile de interior, iluminarea trebuie selectată, astfel încât camera să devină funcțională și frumoasă. Lămpile disponibile în oferta noastră au materiale și parametri tehnici diferiți. Lampa suspendată este o soluție pentru camera de zi. Acesta va lumina centrul camerei și va funcționa mult deasupra mesei. Lămpile de perete suplimentate cu becuri calde vor accentua atmosfera de epocă. Lămpile de perete retro vor completa aproape orice interior. Au dimensiuni reduse, adaugă stil și subliniază detaliile amenajării. Cel mai adesea, designerii se concentrează pe locuri precum un living, un dormitor sau un hol. Depinde de noi ce tipuri de iluminat alegem pentru a se potrivi cu tendințele actuale.

Contează numărul surselor de lumină?

În zilele noastre, designerii amenajează camere pentru a utiliza orice spațiu. Adesea, clienții au o zonă mică, care este dificil de iluminat funcțional și îi subliniază în același timp frumusețea. Doar un proiectant de iluminat calificat și cu experiență este capabil să îndeplinească această sarcină. Totuși, dacă vrem să experimentăm, putem alege un candelabru echipat cu mai multe surse de lumină LED. Aproape fiecare producător are același model sau un model similar cu un număr diferit de puncte de lumină. Lămpile diferă în ceea ce privește tipul de fir, stilul și culoarea. Există multe posibilități. Iluminatul de tavan este o alegere bună și economică.

Tipul de lampă vintage contează.

Iluminarea în stil retro depinde în mare măsură de tipul camerei. Cel mai adesea, clienții aleg produse disponibile în mai multe culori. Datorită acestui fapt, putem regla cu ușurință lampa la interiorul selectat. Lampa suspendată retro va funcționa într-o cameră, cum ar fi o cameră de zi. Pe de altă parte, lămpile de podea vor ilumina spațiul în care dorim să ne relaxăm. O lampă de podea retro ar trebui să fie prezentă și într-o casă cu caracter. Se va prezenta frumos ca accesoriu vintage într-un dormitor sau birou. Vedeți mai multe lămpi retro și verificați toate informațiile interesante despre produsul selectat. Magazinul nostru oferă o gamă largă de lămpi. Puteți alege dintre zeci de mii de produse. Puteți găsi toate categoriile populare pe site-ul nostru. Bine ati venit!

Lămpi Retro