Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi suspendate în aer liber

Lămpi suspendate în aer liber

Iluminatul exterior al casei rezolvă în același timp trei probleme. Lumina garantează siguranța, ușurința de mișcare, este responsabilă pentru estetică. Lămpile de suspendare în exterior pot fi atașate la perete sau direct la tavan. Alegerea determină scopul construcției ușoare și parametrii obiectului iluminat.

Lămpile de grădină suspendate sunt o sursă puternică de lumină. De asemenea, dispozitivele similare diferă în ceea ce privește calitatea înaltă, durata de viață și utilizarea pe scară largă. Ele sunt capabile să ilumineze orice parte a teritoriului și orice clădire de pe el. Există produse de iluminat disponibile pe piață cu o mare selecție de modele și forme.

Lămpi suspendate în exterior: posibilități diferite

Pentru a ilumina intrarea locului și a zonei din jurul acestuia, lămpile suspendate reprezintă o sursă bună de lumină pentru o grădină mare sau grădină frontală. Astfel de modele ar trebui plasate în curte, în apropierea unui foișor sau leagăne, precum și în apropierea scărilor care conduc spre casă, dacă acestea sunt disponibile. Merită să luați în considerare un model a cărui umbră este transparentă, realizată din sticlă și tăiată în metal, modelele forjate sunt, de asemenea, potrivite pentru a crea o grădină confortabilă.

Lămpile de grădină suspendate sunt dispozitive de iluminat spot de neînlocuit care vă vor ajuta să proiectați iluminatul pe balcon și să intrați în casă. Ele sunt destul de compacte, este posibil să se utilizeze mai multe dispozitive simultan. Ele pot fi considerate universale, mai ales pentru că sunt destul de economice, se potrivesc perfect cu orice interior și stil. Hang lămpile cu LED-uri economisesc energie și o selecție imensă de modele cu diferite modele, forme și culori va permite să alegeți exact ce se potrivește grădinii dvs.

Lămpile cu pandantiv de gradina sunt disponibile într-o gamă largă și variază în funcție de preț, configurație și dimensiune. Lămpile de agățare cu LED sunt deosebit de populare printre soiuri. Având în vedere o mare varietate de modele, puteți alege ușor lampa potrivită pentru dvs.

Exemple de lămpi suspendate în grădină

  • Ecrane cu o structură delicată din aluminiu și oțel inoxidabil, din argint și crom, sunt ideale pentru iluminarea casei. Astfel de lămpi au un grad sporit de protecție, făcându-le adecvate pentru a fi afară. Luminile de perete de exterior sunt adesea folosite pentru a ilumina ușa din față a casei.
  • Lămpile suspendate atașate tavanului, în stil modernist, se găsesc într-un design retro datorită construcției clasice. Acest tip de iluminat este rezistent la praf și va funcționa în toate condițiile meteorologice. Acesta va fi folosit pe terase, la ușa de intrare, pe balcoane.
  • O lampă suspendată cu vitralii reprezintă un stil rustic și va lumina terasele, balcoanele, zidurile casei, terasa, cabana, în același timp fiind decorative. O astfel de iluminare eficientă poate fi aleasă din argint, cupru, negru, alama și patina verde.
  • Lampa agățată în formă de sferă încorporată într-un coș arată foarte impresionantă și atrage atenția asupra originalității sale. Lampa suspendată pe lanț poate decora chioscuri, balcoane, terase etc.
  • Lămpile de perete din exterior sunt în diferite forme și combinații de culori, de exemplu alb-negru, datorită cărora ele reprezintă o decorare a pereților clădirii în timpul zilei și le iluminează noaptea.

Lămpi suspendate în exterior - avantaje

Este demn de remarcat faptul că lămpile în aer liber suspendate au multe avantaje importante, de exemplu, ele îndeplinesc o funcție decorativă. În ciuda faptului că principala funcție a luminilor suspendate este iluminarea, ele sunt minunate pentru decorarea grădinii. Lămpile de agățare selectate corespunzător pot diversifica în mod semnificativ aspectul general al zonei și o pot evidenția în mod favorabil.

Scopul lor este de a lumina foisoare, copertine și terase în aer liber. Acesta este motivul pentru care lămpile suspendate nu vor fi speriate de umiditate, soarele strălucitor și schimbările de temperatură. Nu este întotdeauna necesar să utilizați lămpi închise de grădină. Sistemele de iluminat cu balamale de exterior, cu protecție împotriva prafului și umezelii, funcționează bine dinspre partea inferioară sau cu găuri de scurgere. Toate corpurile de iluminat în aer liber suspendate sunt pictate fiabil în culori subțiri, rezistente la coroziune și destul de bine izolarea părții electrice a dispozitivului de iluminat.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminat de grădină - aranjamente și sfaturi Garden

Ce lămpi pentru grădină să aleagă? Sunt scumpe de operat? Cum să planificați cumpărăturile? Cu detalii, vă vom spune despre dispozitivele de iluminat pentru grădină. Vă vom sugera cum le puteți folosi pentru a vă încânta splendoarea!

Lămpi suspendate în aer liber