Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Fotoliu gaming

Un scaun profesionist pentru jocuri este o adevărată necesitate pentru toți jucătorii pasionați de gaming. Cu siguranță acesta este mai mult decât un simplu scaun confortabil. Este o combinație de confort extraordinar și funcționalitate de înaltă calitate, care face ca tot mai mulți oameni să își dorească să aibă aceste avantaje atunci când vine vorba de un scaun. În plus, funcțiile dedicate fac din utilizarea acestuia o adevărată plăcere. Nu trebuie să fii un jucător profesionist pentru a-ți cumpăra propriul scaun de gaming. Puteți găsi modelul perfect la un preț foarte favorabil!

Fotolii pentru gameri - ce fotoliu să alegeți?

Scaunele de gaming disponibile în oferta noastră sunt niște produse moderne și confortabile, care pot fi alese în funcție de structura, funcțiile și designul dorit. Avem multe fotolii atractive din categoria scaunelor de gaming, astfel încât toată lumea va găsi ceva potrivit. Oferta include și modele de scaun de gameri, cum ar fi scaune roz pentru gaming, ce pot fi o propunere potrivită pentru femei.

Fiecare produs de înaltă calitate poate fi reglat în funcție de înălțime, printr-o schimbare a unghiului de înclinare, dar și un spătar confortabil pentru confortul sporit al celui care îl folosește. Merită să acordați atenție și cotierelor produsului. Datorită reglării corespunzătoare a cotierelor scaunelor, poziția coloanei vertebrale va fi corectă, iar lucrul în fața computerului va fi mult mai plăcut. Să fim atenți la performanța scaunelor de gaming, pentru că petrecem tot mai mult timp într-o poziție fixă.

Scaun de gaming la un preț foarte atractiv

  • spătar reglabil cu posibilitatea de blocare în diferite poziții
  • cotiere reglabile, suport pentru picioare extensibil
  • scaun cu schimbare de înălțime
  • mecanism de balansare a scaunului

Toate acestea un impact semnificativ, în primul rând, asupra confortului utilizării scaunului. Scaunul pentru gameri este cel mai des ales model de scaun de către utilizatori. Vă permite să vă mențineți confortul adecvat și o poziție favorabilă a corpului jucătorului, ceea ce are un efect pozitiv asupra sănătății și bunăstării noastre.

Scaune de gaming pentru jucători profesioniști

Scaunul de gaming Huzaro este un model cu înălțimea reglabilă corespunzător, care asigură poziționarea corectă a spatelui. Are o pernă lombară care forțează postura corectă și o pernă pentru musculatura gâtului, care permite poziționarea corectă a acestuia. Dispune de un design în nuanțe de negru și roșu, care amintește de scaunele mașinilor sport.

Acest model de scaun este fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate, rezistente la deteriorarea și în plus foarte ușor de întreținut. Materialul scaunului ar trebui, de asemenea, să atragă atenția. În magazinul nostru veți găsi culoarea potrivită a scaunului care merită cumpărat. Toate informațiile, cum ar fi înălțimea scaunului, prețurile, sarcina maximă, reglarea etc., pot fi găsite pe fișele de produse.

Piele ecologică - material de tapițerie de înaltă calitate

Scaunul de gaming cu suport pentru picioare vă permite să obțineți relaxarea dorită în timp ce jucați și nu numai. Merită să alegeți un model în conformitate cu așteptările și nevoile dumneavoastră. Scaunul de gaming este un element al unui birou modern iar oamenii care petrec mult timp la birou îi vor aprecia confortul și funcțiile. Scaunul de gamer nu este conceput doar pentru cei care se joacă pe calculator. Lumea se schimbă într-un ritm surprinzător și la fel și așteptările noastre. Ajustarea parametrilor fotoliilor pentru a lucra sau a studia confortabil devine viața noastră de zi cu zi. Începem să fim mai conștienți de deciziile de cumpărare. Verificăm adesea clasamentul produselor pentru a selecta produsul optim.

Spătar negru și roșu sau iluminat RGB? Scaunele de joc evoluează pentru a se adapta la tendințele predominante. Scaunul modern pentru jocuri este cu siguranță mai confortabil decât scaunul clasic de birou. În plus, unele produse au o capacitate de încărcare considerabilă, greutatea utilizatorului putând ajunge până la 150 kg. Alegând un astfel de scaun de joc, putem fi siguri că va rezista o perioadă lungă de timp. Datorită materialelor precum pielea, scaunul de joc va completa spațiul, devenind un accesoriu elegant. Versiunile cu perne speciale vor oferi confort suplimentar în regiunea lombară. Nu mai așteptați și verificați oferta noastră. Alegeți produsul potrivit pentru dumneavoastră.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Cum vă influențează sănătatea alegerea scaunului? Fotoliile Huzaro femeie ce o doare spatele

Scaunele ergonomice sunt parte integrantă a locurilor de muncă moderne, concepute special pentru a le oferi utilizatorilor un confort și un sprijin maxim atunci când stau jos pentru perioade lungi de timp. Scopul acestui articol este de a de a introduce cititorul în esența scaunelor ergonomice și de a prezenta caracteristicile care le fac să fie un instrument extrem de eficient în luarea grijă de sănătatea coloanei vertebrale și de bunăstarea generală.

Huzaro - Mobilier de gaming pentru pasionați Copil la un calculator bun

În lumea jocurilor de noroc de astăzi, cererea crescută pentru ergonomie și stil. mobilier nu mai este o surpriză. Mulți gameri își dau seama de importanța confortului și a unui echipament adecvat în timpul unei sesiuni de multe ore în fața monitor. Compania Huzaro, recunoscută pentru profesionalismul și nivelul ridicat de produse de calitate, oferă o gamă largă de mobilier de gaming care îndeplinește cerințele de așteptările chiar și ale celor mai exigenți gameri. În acest articol, vom lua o privire mai atentă la ofertele Huzaro și de ce ar trebui să investiți în produsele lor produse.

Fotoliu gaming