Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Mobilier de iluminat

Mobilier de iluminat

Iluminat pentru mobilier

În zilele noastre, acordăm mai multă atenție designului interior al interiorului nostru. Încercăm să urmăm tendințele actuale, dorind ca camerele să fie decorate cu gust. Mobilierul de iluminat își va găsi aplicația în bucătărie, baie sau hol. Este, de asemenea, o modalitate bună de a ușura nișa dulapului, precum și de a ilumina birourile și sălile de luat masa.

Design modern, durabilitate și eficiență energetică. Acestea sunt principalele avantaje ale produselor de iluminat oferite pe site-ul nostru. Folosirea iluminatului de mobilier îi conferă un caracter funcțional și original. Acesta uneori completează iluminatul principal și o alternativă la sconces sau candelabre. Datorită multifuncționalității, devine din ce în ce mai populară și răspândită tehnologia utilizată de consumatori.

Mobilier de iluminat

Acest tip de soluție devine aproape un standard, deoarece facilitează viața de zi cu zi. Mai mult, adaugă farmec și creează o atmosferă confortabilă. Lumina din spate a rafturilor, dulapurilor de afișare sau a rafturilor va afișa nu numai piesa de mobilier, ci și articolele de pe masă, cum ar fi un set de porțelan sau o colecție de cărți. Mobilierul de iluminat este modalitatea perfectă de a diversifica și personaliza orice interior. Aranjamentele vor fi prezentate într-un mod original și elegant. Iluminatul dulapurilor din birou sau din camera de zi este în mod tipic decorativ. Prin montarea dispozitivului de iluminat în dulap, va fi ușor să găsiți pantalonii sau tricoul preferat. În acest fel, nimic nu ne scapă ochii.

Sub iluminarea dulapului

Lumina buna, luminoasa este de asemenea importanta in bucatarie. Dispozitivul său funcțional este baza fiecărei case. Fiecare detaliu joacă un rol important. Stând lângă dulapuri, iluminarea plafonului poate fi insuficientă. Cea mai mare atenție ar trebui să se concentreze asupra alegerii iluminatului deasupra contorului de bucătărie. Când gătim, avem nevoie de o vizibilitate adecvată, astfel încât să nu ne rănim pe noi înșine. Din acest motiv, iluminarea suplimentară poate fi instalată sub streașină, datorită căreia maximizăm nivelul de securitate. De asemenea, va ajuta în timpul nopții să se ridice, pentru că nu va trebui să acționăm lumina principală. Fără îndoială, iluminatul sub dulapuri va lumina spațiul de bucătărie pe care îl folosim cel mai adesea.

Iluminarea practică și inovatoare combinată cu o atmosferă confortabilă este principala caracteristică a iluminatului mobilierului. Aceasta afectează nu numai gradul de iluminare al încăperilor, ci și efectul vizual. Datorită acestui aspect, fiecare interior va deveni modern și elegant, astfel încât alegerea iluminatului merită să ne gândim la ce efect vrem cel mai mult.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Mobilier de iluminat