Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi de masă

Lămpi de masă

Lămpile de masă - un element indispensabil al echipamentului fiecărei locuințe

Aranjând un apartament sau o casă, luăm în considerare multe elemente ale echipamentului său. Una dintre ele este alegerea iluminatului. Prea slab, prea puternic sau plasat în locuri greșite - poate strica efectul final de aranjare. De aceea merită să luați în considerare această problemă și să vă gândiți să vă echipați apartamentul cu lămpi de masă elegante. Acest tip de iluminare neclară și adesea trecute cu vederea poate fi o completare perfectă a camerei, creând o atmosferă unică în ea și oferindu-i un caracter unic.

Lampa de masă - nu doar pe masă

Aranjamentul adecvat al lămpilor de masă garantează o atmosferă plăcută, caldă și confortabilă în orice interior. Nu trebuie să lipsească în dormitor și cameră de zi. Cu toate acestea, acestea sunt de neînlocuit în sala de mese, hol sau cameră pentru copii. Momentele când lampa de plafon a fost singura sursă de lumină a trecut de mult. În prezent, datorită combinației lămpilor suspendate, a lămpilor în picioare, a sconțurilor și a lămpilor de masă, putem obține efectul de iluminare potrivit în toate circumstanțele. Lampă de masă exclusivă potrivită pentru dormitor. Plasat aproape de pat, pe dulap sau noptiera va fi o lumina de noapte. Dacă, totuși, ne pasă de iluminarea auxiliară în raport cu lampa de plafon, ceea ce ne va da o lumină discretă, asigurând astfel o atmosferă intimă, intimă, lăsați lampa pe garderobă sau pervazul ferestrei. La rândul său, camera de zi, care este de obicei cea mai mare cameră din casa noastră, problema cheie este bine gândit și iluminat variat. O lampă de masă elegantă, așezată pe partea superioară a unei mobilier sau a unei mese laterale, în imediata vecinătate a unei canapele sau fotolii, ne garantează o iluminare plăcută și nefocusă, care să conducă la relaxarea după-amiaza.

Lămpi de masă tipice - moderne, clasice, industriale ...

La lunares.pl veți găsi o gamă largă de lămpi de masă la modă de la cei mai buni designeri și producători de renume, care garantează cea mai înaltă calitate, cu atenție la fiecare, chiar și cel mai mic detaliu, rezistență ridicată la deteriorarea și utilizarea confortabilă a lămpii multi ani. Indiferent de stilul în care este mobilat apartamentul, toată lumea de la lunares.pl va găsi un model de lampă de masă corespunzător aranjamentului, precum și gusturi, preferințe și nevoi individuale. Oferim lămpi de masă exclusive care se potrivesc perfect oricărui stil, atât minimalist și modern, industrial și loft, precum și clasic, rustic sau vintage. Lămpile de masă elegante oferite de magazinul lunares.pl sunt fabricate din diverse materiale. Avem lămpi din ceramică și de sticlă, care reflectă perfect lumina care se află sub abajur și sunt în mod ideal prezentate în interioare spațioase. Există, de asemenea, multe modele fabricate din metal - de neînlocuit pentru a sublinia caracterul de interioare în stilul industrial. La lunares.pl veți găsi lămpi de masă exclusive, care nu sunt doar o sursă de lumină funcțională, ci și un element decorativ frumos și atrăgător al casei dvs.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Interioare rustice Rustic floor lamp

Iluminat rustic și stil rustic

Citiți despre tendința designului interior cel mai la modă în acest an sau vedeți ce v-am pregătit pentru dvs. în categoria lămpilor rustice.

Stil rustic - recent foarte la modă. Mulți arhitecți o introduc în proiectele lor. O mulțime de oameni care inspiră inspirații de pe Internet, vă rearanjează sau finisează interiorul într-un stil rustic. Caracteristicile acestui stil sunt complexe. În plus, influența multor tendințe ale designerilor a determinat modificarea și modificarea definiției stilului rustic de-a lungul anilor.

Ce a determinat ca această tendință arhitecturală aparent modestă să câștige inimile atâtor persoane și să câștige peste mulți susținători? Te întrebi ce este un stil rustic? Să începem de la început.

Lămpi de masă