Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi Etno

Lămpi Etno

Lămpile funcționale și elegante, candelabrele luminoase și eficiente, iluminatul de stil etno prezintă o culoare extraordinară, unică, sentiment de naturalitate și confort pentru interior, oferindu-i o completitudine. O astfel de iluminare va umple camera cu energie și forță naturală, va crea o atmosferă de odihnă plăcută și bunăstare.

Modă lămpi de stil etno

Stilul etnic este un stil original care distinge naționalitatea, naturalețea, originalitatea și culoarea specială. Interiorul camerelor decorate în stil etno reflectă cultura și tradițiile locuitorilor. Lămpile la modă în stilul etno au absorbit caracteristicile individuale și specifice caracteristice culturii națiunilor din diferite țări ale lumii. Ele au fost create și modelate sub influența condițiilor geografice și a tradițiilor culturale ale națiunilor.

Stilul etnic este întotdeauna popular și de dorit, include o mare varietate de stiluri, fiecare având propriile caracteristici individuale. Dintre acestea, este important să menționăm următoarele stiluri etno: chineză și japoneză, engleză, africană, franceză, mediteraneană, indiană, egipteană și altele.

Elegante cu lampă elegantă

Iluminatul joacă un rol important în proiectarea interiorului unei camere în stilul etno . Camerele ar trebui să aibă suficientă lumină naturală, dar nu ar trebui să vă deplasați fără sursele de iluminare artificială. Lămpile elegante alese în mod corespunzător pot nu numai să lumineze camera, ci și să sublinieze specificul designului interior, să ofere camerei aspectul estetic și frumusețea datorită iluminării adecvate, concentrându-se asupra elementelor individuale ale interiorului. Specificitatea lămpilor în stilul etno se bazează pe faptul că acestea utilizează materiale naturale ecologice, în special lemnul, sticla și textilele.

Astăzi, nu este ușor să alegeți printre lămpi etnice la modă, oferta include candelabre, sconcese, lămpi de podea, lămpi de masă și lămpi de noptieră. Designul lor original atrage atentia. Acestea pot fi șuruburi în formă de torță, candelabre cu lanțuri originale, sub formă de un fel de suport pentru lumanari. Becuri cu nuanțe de tapițerie și abajururi din hârtie de orez ondulat, cu ornamente caracteristice, lămpi stilizate ca lămpi cu ulei, arată spectaculos.

Aspectul teatral este lămpile forjate care conferă interiorului o maiestate și originalitate deosebită. Lămpile cu design elegant din lemn în combinație cu piese metalice devin din ce în ce mai populare.

Ce lămpi trebuie să intrați în casa dvs.?

Lustre și lămpi în stil etno de diferite tipuri și utilizări, culori și finisaje, forme și mărimi, modele și modele. Lustre suspendate se recomandă a fi instalate în încăperi cu tavane înalte. Modelele candelabrelor sunt foarte diferite, forme laconice si fanteziste crude, cu abajur de sticla obisnuita, cu pandantive de cristal, imitație de lumânări sau lămpi. Ele sunt disponibile ca opțiuni pentru candelabre cu surse de lumină LED. Acestea sunt instalate în apartamente și case moderne, birouri, cafenele, baruri, restaurante și hoteluri. Candelabrele sunt deosebit de populare în apartamente și case, în camere cu diferite funcții funcționale: camere de zi și dormitoare, bucătării și sufragerii, camere pentru copii și birouri, coridoare și băi.

Sconturile populare de perete, ale căror lămpi de plafon la modă sunt realizate predominant din sticlă mată, pot avea un decor ornamental național. Ele emit lumină împrăștiată moale și sunt capabili să sublinieze individualitatea și sofisticarea interiorului pentru a crea un sentiment de confort.

Lămpile de masă în stil etno arată original, iar abajururile sunt realizate din țesături frumoase sau din hârtie ondulată, decorate cu broderie sub formă de ornamente florale naționale. O privire bună în sufragerie este prezentată de lămpile de podea din lemn, în armonie cu culoarea mobilierului. Lămpi de podea elegante, fabricate din țesături frumoase, decorate cu franjuri, broderii sau margele.