Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi moderniste

Lămpi moderniste

Stilul modern - Impresionant, Subtil i Geometric

Mulți oameni asociază stilul modern ca fiind crud, rece și lipsiți de detalii. totuși acest lucru nu este adevărat. Elementele decorative în stilul modern nu există decât că sunt simplificate, delicate și au o formă geometrică. Interioarele moderne cu stil vor farmeca fanii minimaliști. Dacă aranjați în mod adecvat un interior modern, acesta va arăta absolut uimitor. În plus, nu va ieși niciodată din modă.

Iluminatul într-un interior modern

Într-un interior modern, iluminatul interior joacă un rol-cheie. Iluminatul modern este foarte impresionant, pentru că formele geometrice și de lux sunt foarte captivante. Lămpile cu stil modern sunt cel mai adesea realizate din plastic, crom sau aluminiu. În magazinul nostru online, avem o întreagă gamă de lămpi moderne, din care veți alege cu siguranță o placă.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Lămpi moderniste