Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Mese de luat masa

Mese de luat masa

Mesele de luat masa decente sunt confort și eleganță. În sala de mese veți avea nevoie de o masă și de câteva scaune - uneori patru, alteori șase, iar în sălile de mese mai mari vor fi utile chiar opt sau zece scaune. Mesele moderne arată frumos și au un stil unic. Combinația dintre caracterul decorativ și funcționalitate este foarte importantă. Masa din sala de mese poate fi acoperită cu un șervețel, pusă pe ea și apoi puneți farfuriile și paharele pe ele. În acest fel, draperia nu va fi pătată, deoarece tampoanele vor proteja draperia de deteriorări.

Mese de luat masa moderne

De obicei, acestea sunt tabele pătrate sau dreptunghiulare . Masa din sufragerie este mică, dar foarte confortabilă. Mese de mese moderne ar trebui să fie realizate din lemn de bună calitate, uneori din metal și lemn - partea superioară este din lemn, iar picioarele sunt din metal. Calitatea unei astfel de piese de mobilier este importantă deoarece este cumpărată de cel puțin câțiva ani. Mesele pot fi pliate, pe una sau patru picioare, ceea ce este pe deplin tradițional. Uneori există un raft sub masă pe care sunt puse ziare, cărți, uneori elemente esențiale.

Masă pentru sufragerie

Mesele cu un vârf ușor ajurat arată impresionant. Nu trebuie să le acoperiți cu o față de masă, le puteți lăsa fără nicio acoperire. Eleganța și stilul unor astfel de mese stau la baza funcționării de zi cu zi. Combinația dintre lemnul de stejar și picioarele metalice este un clasic. De asemenea, puteți găsi mese pe picioare metalice cu un blat din sticlă - desigur din sticlă călită, care este extrem de durabilă. Cu siguranță merită să alegi o masă atât de frumoasă. Mese mici pentru două persoane pot fi realizate din metal (picioare) și un blat din lemn. Calitatea unei astfel de mese și eleganța sa sunt mai mult decât evidente.

Din ce sunt fabricate mesele moderne?

Mese de luat masa moderne sunt realizate din diverse materiale: ratan, lemn, metal, sticlă sau paleți - sunt cele mai moderne soluții, bune pentru interiorul mansardelor și ieftine. Vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta noastră de mese!