Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi glamour

Lămpi glamour

În oferta noastră veți găsi lămpi într-o estetică plină de farmec, care vor funcționa bine atât în aranjamente clasice, cât și în amenajări mai îndrăznețe bazate pe acest stil. Mai jos veți găsi sfaturi și sugestii pregătite de noi despre cum să alegeți lampa potrivită în stil glamour.

Lux și strălucire - iluminare glamour

Lux, eleganță și splendoare de bun gust - acestea sunt caracteristicile care fac posibilă recunoașterea stilului designului interior denumit glamour în cel mai clar mod. Dar cum obții strălucirea și strălucirea de la care își ia numele? Aveți nevoie de o compoziție adecvată, care constă în numeroase șmecherii decorative, oglinzi în rame bogate și, mai presus de toate, o iluminare adecvată care va crea o atmosferă cu adevărat fermecătoare. Acest lucru, la rândul său, poate fi realizat doar de o lampă cu caracter, care nu este străină de o doză sănătoasă de extravaganță.

Lămpi clasice glamour

Cele mai iconice amenajări ale apartamentelor în stil glamour se referă la perioade istorice care prețuiesc trăsături similare - adică baroc și rococo. În special, barocul clasic rămâne o sursă inepuizabilă de inspirație pentru oamenii care sunt interesați de estetica clasică glamour . Și ce putem asocia mai mult cu designul interior baroc decât Galeria Versailles Zwierciadlana?

Prin urmare, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că candelabrele din cristal sunt atât de populare. Reprezentanții lor ideali sunt candelabrul Royal Queen E14 și candelabrul Rosano E14 . O alternativă interesantă la candelabrele de cristal, puțin mai puțin ortodoxe, dar cu un spirit similar, sunt plafoanele . Obiecte precum Plafond Euphoria G9 sau Plafond Waterfall E14 necesită un pic de intuiție și curaj, dar atunci când sunt folosite corect, pot deveni dominanții sufrageriei noastre care fură atenția oaspeților. Pe de altă parte, lămpile de perete argintii vor funcționa excelent pe pereți, cum ar fi lampa de perete Exquisite Queen E14 , care, în plus, forma sa evocă cu atât mai mult asocierile cu epoca luxului, care a fost barocul. La rândul său, lampa Kartell BOURGIE va fi o alegere excelentă pentru un birou sau masă în stil de cristal.

Glamour modern

Cu toate acestea, puteți aranja un interior în stil glamour într-un mod mai modern , fără o referință atât de puternică la vechile epoci istorice. Apoi, formele mai extravagante și extrem de strălucitoare sunt o alegere populară. Lămpile suspendate Bellezia G4 și lampa de perete Demeter 2 sunt ilustrația perfectă a acestei opțiuni. Lămpile suspendate ZARA și lămpile de perete Genova sunt o alegere puțin mai calmă , dar totuși nu sunt inferioare în aura eleganței . Cu siguranță vor face apel la cei care preferă un stil glamour mai minimalist.

Este adevărat că glamourul se referă în primul rând la îmbunătățirea efectelor blițului și a strălucirii, dar unii oameni consideră negrul ca un model de culoare elegantă . Indiferent dacă aranjamentul nostru glamour trebuie să aibă un pic de spirit noir sau dacă lămpile negre trebuie să fie doar accente într-o cameră luminoasă, va exista și ceva în oferta noastră pentru pasionații de această culoare. Versiunea neagră a candelabrului Queen E14 va conferi interiorului nostru un caracter misterios gotic , iar veioza neagră VIGO este un exemplu perfect de eleganță care nu trebuie să strălucească pentru a-i asigura stilul.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Lămpi glamour