Peste 48 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi glamour

Lămpi glamour

Ce face stilul de glamour unic?

Stilul de glamour este un stil foarte eclectic. Se combină elemente de design modern și elemente de baroc. Stilul de glamour combină deseori texturile mată cu culoarea strălucitoare. Datorită acestor caracteristici stilul de glamour este o combinație de lux decorativ și senzualitate delicată.

Glamour style - interioare pline de impresii

Glamour interioare sunt locuri care ne încântă cu splendoarea lor. La amenajarea unor astfel de interioare trebuie să existe candelabre mari de cristal care trimit în jurul lor reflecții incredibile de lumină. Amintiți-vă să dați decorațiuni de aur și de argint pentru a vă termina interiorul, pentru a da un sentiment de lux.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Lămpi glamour