Peste 25 000 de produse
{{ aa_name() }}

Copii se aprind

Lumini copii, lumini colorate, distractive și luminoase pentru copii

Lumea copilului este concentrată în cea mai mare parte asupra casei, dar este un loc special unde este camera. Este important ca copiii să aibă cele mai bune condiții să se joace și să se distreze. Nu numai că mobilierul și decorațiile sunt importante atunci când planificați camera copilului, dar și iluminatul pe care îl instalați. Iluminarea va fi diferită atunci când aveți un copil nou-născut și un copil mai mic de câțiva ani. Unul dintre siguranța vârstei este esențial pentru alegerea celor mai potrivite lămpi. Aceasta include, de asemenea, păstrarea prizelor și a bateriilor din copii.

Iluminare pentru copii de vârste diferite

Copiii au nevoie de intensitate diferită a luminii în funcție de vârsta lor. Un nou-născut, datorită sensibilității mai mari a ochilor, va avea nevoie de o lumină mai subtilă. O soluție bună pentru acest lucru este să cumpărați lămpi de noapte și lumini de perete. Pentru copiii mai în vârstă care petrec mai mult timp în cameră, iluminatul trebuie să fie cât mai aproape posibil de lumina zilei, caz în care veți dori să vă concentrați asupra becului pe care îl alegeți. În timp ce puterea becului ar trebui să fie mai mare, cu atât sunt mai întunecate pereții camerei copilului. Pentru copiii care merg la școală, biroul lor devine un loc important în camera lor. Desigur, atunci când își fac temele, au nevoie de iluminare bună.

Baza pentru iluminarea în camera copiilor ar trebui să fie o lumină de pandantiv sau de plafon, de preferință cu o funcție de diminuare. O completare plăcută poate fi o lumină de perete sau o lampă de noapte sau chiar proiectoare care prezintă diferite forme, cum ar fi animalele, stelele.

Lămpi pentru copii declanșează creativitatea

Lămpile din camera de copii nu numai că luminează interiorul. Multe lămpi sunt fabricate în diferite forme de animale, vehicule sau personaje de film care își vor satisface așteptările.

Copii se aprind - Recenzii despre produse


Lampa pentru copil Delfin alb / crom LED GU10 2x4,5W
27 Septembrie 2018
Magazin bun, personal util

Jar pentru lampă rustică Jaro-Light Small E27
02 Septembrie 2018
Lampa mică originală. puțină lumină din ea, dar pare mișto.

Lampa de birou Haakon
04 Aprilie 2018
Item conform descrierii. as recomanda. konradl31

Plafon pentru copil Królik - Rubby biały / crom LED 15W 40cm
04 Aprilie 2018
O soluție solidă pentru a ilumina favorabil casa. recomand acest magazin online. timothy

Plafond pentru copil LED alb / roșu LED 12W 30cm
04 Aprilie 2018
O lampă minunată pentru copii, se va adapta oricărui apartament. recomanda

Copii se aprind