Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi pentru copii

Lămpi pentru copii

Iluminatul camerei copiilor

Lumea copilului este concentrată în principal în casa lui, iar locul său unic este camera copiilor. Așadar, merită să avem grijă de cele mai bune condiții pentru distracție și odihnă pentru copiii noștri. Nu numai mobilierul și decorațiunile sunt o parte importantă a unui interior prietenos, ci și o iluminare adecvată și selectată corespunzător pentru copii . Le vom alege diferit pentru camera unui nou-născut sau a bebelușului și puțin diferit pentru un copil de câțiva ani. Cu toate acestea, indiferent de alegere, cel mai important aspect este siguranța utilizării. Aceasta înseamnă că nu există acces la o sursă de alimentare - o priză, un compartiment pentru baterie și este situat deasupra îndemâna mâinilor copiilor, în special a celor mai tineri. Imaginația copiilor mici depășește cu siguranță limitele imaginației adulților, prin urmare, regulile simple de siguranță vor asigura că nu există accidente.

Iluminat pentru copii de diferite vârste și diferite nevoi de „lumină”

Copiii de diferite vârste au nevoi diferite de intensitate a luminii. Datorită sensibilității mai mari a vederii, un nou-născut se va simți mai bine în condiții de iluminare moale, chiar semi-întunecată. Lămpile de noptieră mici și lămpile de perete situate mai departe de pătuț sunt perfecte aici. Pentru copiii mai mari, pentru care camera este un loc de joacă, este bine să lumineze camera într-un mod similar cu cel din timpul zilei. Aici este important să alegeți un bec - de preferință o lumină moale și difuză de culoare lăptoasă. În ceea ce privește puterea sursei de lumină, trebuie amintit că ar trebui să fie mai mare cu cât culoarea pereților din cameră este mai închisă. Pentru copiii de vârstă școlară, locul de studiu, adică biroul, este de asemenea important. Cel mai bine este dacă are acces la lumina naturală, dar lămpile de birou adecvate ar trebui să fie salvate. Dispunerea lor ar trebui să asigure iluminarea întregii suprafețe de lucru a blatului, iar construcția lor ar trebui să protejeze împotriva orbirii, a luminii prea intense.

Dă-i copilului tău lumină în diferite moduri

Baza pentru iluminatul din camera unui copil ar trebui să fie o lampă de tavan sau o lampă de tavan de dimensiuni reduse, de preferință reglabilă. Poate fi completat de iluminarea laterală atmosferică cu o poziție bine gândită în raport cu locul de somn, îngrijire sau joacă. Ne referim la lămpi de perete și lămpi de noapte mici sau chiar proiectoare care proiectează stele sau alte iluminări prietenoase cu ochii pe tavan. O soluție practică atunci când instalați un tavan suspendat este planificarea mai multor zone de iluminat, pornite prin întrerupătoare separate. De asemenea, puteți utiliza benzi LED populare lipite în mai multe locuri strategice.

Lămpile pentru copii stimulează imaginația

Lămpile din camera copiilor nu ar trebui să servească doar ca iluminare. Merită, fără îndoială, să fie un element coerent al designului interior, dar și să ne mulțumească copiii. Este bine să cumpărați lămpi colorate și atrăgătoare - în culori expresive sau pastelate. Creativitatea producătorilor vă permite să potriviți preferințele copiilor exprimate în diferite forme - animale, vehicule sau personaje de basm - la tipuri specifice de lămpi precum lămpi de perete, spoturi, lămpi de birou pentru a diversifica și stimula imaginația copiilor.

Lămpi pentru copii