Peste 48 000 de produse
{{ aa_name() }}

Aplice de perete interioare

Aplice de perete interioare

Lumină de perete interioară

Iluminatul de perete, denumit în mod obișnuit lămpi de perete, poate accentua, în mod particular, caracterul individual al camerei. Lămpile de perete sunt caracterizate de o cantitate unică și sofisticată de bulgări, ceea ce face ca soiul să fie în lumina emisă. Aspectul corespunzător al iluminatului de perete va fi complementar designului interior. Lămpile de perete sunt un fel de iluminat care va oferi o funcție decorativă în fiecare cameră și va oferi camerei o atmosferă caldă și prietenoasă.

Wall Lights - formă clasică

Iluminatul de perete este clasic și întotdeauna în formă elegantă. Fabricat din materiale de cea mai bună calitate. Cea mai obișnuită este utilizarea metalelor spathic, iar nuanțele lămpilor sunt păstrate în culori vii și tonate. Iluminatul de perete poate fi de asemenea din cupru, iar cel mai adesea vine cu lentile de sticlă mată. Lămpile de perete sunt ideale pentru interioarele retro, precum și pentru camerele clasice. Nuanțele tradiționale și culorile calde de lumină calmează perfect fiecare interior.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Aplice de perete interioare