Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Candelabre pentru copii

Copiii sunt florile vieții noastre. Pentru a face aceste flori să crească confortabil, au nevoie de iluminare adecvată. Experții sunt de acord că iluminarea adecvată a camerei pentru copii joacă un rol imens în procesul de dezvoltare a copilului. Piața bunurilor electrice este imensă, mai ales candelabrele pentru camerele copiilor sunt reprezentate pe scară largă.

Lustre pentru camera copiilor

Dispozitivele de iluminat nu doar completează aspectul general al camerei, dar determină și o anumită dispoziție a camerei. În cazul candelabrelor pentru copii și în iluminatul camerei, există multe cerințe în ansamblu. Acest lucru se datorează în primul rând nevoii de a oferi un mediu sigur pentru sănătatea copilului. Părinții responsabili, alegând un candelabru pentru camera copilului, trebuie să acorde atenție nu numai candelabrului pentru copii, ci și materialului din care este făcut, ergonomia, siguranța construcției, precum și prezența sau absența unui certificat, calitate pentru produse.

Ce parametri trebuie să îndeplinească candelabrele pentru copii?

  • Calitatea materialului. Mai întâi de toate, acordați atenție practicității materialului din care se face candelabru pentru copii. Experții nu recomandă să cumpere un candelabru din sticlă subțire, cu multe elemente mici în camera copiilor . În acest sens, candelabrul ar trebui să fie fabricat din materiale sigure. De exemplu, plastic, metal sau țesătură. Astăzi, apar diverse materiale ecologice. Când vine vorba de materiale plastice, nu ar trebui să emită mirosuri atunci când tavanul este încălzit. Un exemplu poate fi un candelabru pentru copii, cu o sursă de lumină din sticlă groasă și metal, cu un soare galben vesel pe un fundal alb. Asemenea iluminat este o completare perfectă a camerei copilului.
  • Moduri de iluminare. Candelabru pentru camera copiilor trebuie să poată regla puterea de iluminare sau modurile de iluminare a comutării. Copilul ar trebui să aibă iluminare sigură nu numai în timpul jocurilor, ci și în timpul citirii. Un candelabru pentru copii, fabricat din materiale de cea mai bună calitate, adică din material plastic și metal, cu trei surse de lumină, luminează perfect interiorul încăperii. Motivele copiilor moi pictate pe un fundal albastru se amestecă bine cu designul interior.
  • Consumul de energie. Modelele candelabre cu un consum mai economic de energie sunt potrivite. Frumosul candelabru multicolor pentru copii, sub formă de baloane care ia diferite dimensiuni, este un plus potrivit pentru camera copiilor mici. Proiectarea candelabrului este potrivită atât pentru băieți, cât și pentru fetiți și pentru puterea redusă: 20 W o fac economisirea de energie.
  • Lumina slaba. Nu este de dorit să utilizați un candelabru pentru o cameră pentru copii cu surse de lumină puternice, contrastante. Este mai bine să preferați becurile mată sau nuanțele închise. Un bun exemplu este un candelabru tipic pentru camera unui băiat, care are o formă de elicopter de argint din metal și sticlă care emite o lumină delicată închisă în carcasa lămpii. Pentru fata, un candelabru va fi potrivit sub forma unei albine galbene cu dungi negre si aripi portocalii. Ambele accesorii corespund standardelor de siguranță.
  • Clădire. Designerii recomandă amplasarea candelabrelor de plafon într-o cameră pentru copii. Acestea au o construcție mai fiabilă, copilul nu atinge mâna, ceea ce minimizează riscul de rănire. Ar trebui acordată atenție și calității izolației firelor electrice. Fitingurile corpului de iluminat trebuie să fie puternice pentru a elimina riscul ruperii candelabrelor.
  • Proiecta. Candelabrul pentru copii trebuie să apeleze la copil. Trebuie să faceți alegeri pe baza gusturilor copilului dumneavoastră. Un baiat iubit de fotbal va fi incantat de un candelabru cu fotbalisti pictati si o minge, fundal albastru si costume colorate va fi un decor extraordinar pentru o camera pentru copii. Cu toate acestea, fata va fi fericita cand un candelabru cu figuri de animale, cum ar fi o zebra, o girafa, un delfin va aparea in camera ei.
  • Desigur, un candelabru în camera copiilor nu este doar o sursă de lumină. Este un element interior care ar trebui combinat armonios cu conceptul general și aspectul camerei. Când cumpărați un candelabru pentru copii, nu puteți fi ghidată de principiul prețului scăzut. Este mai bine să cumpărați un produs de la un producător de renume, care are certitudinea de a achiziționa un candelabru de înaltă calitate, cu garanția și certificatul necesar.

Candelabre pentru fete

Micile prințese preferă adesea tonuri delicate: pastel, roz, albastru deschis, verde deschis. Ele pot fi corpuri de iluminat cu culori strălucitoare și bogate. Când vine vorba de aspectul și stilul candelabrului pentru copii, vă rugăm să fiți atenți la ceea ce îi place copilul dumneavoastră. Pentru fetiță se poate potrivi cu candelabru cu caractere preferate de desene animate, mânere în formă de fluturi, albine și flori. Candelabre, lămpi de tavan care seamănă cu baloane colorate, probabil le vor fi plăcute datorită formelor și culorilor lor neobișnuite.

Candelabre pentru copii pentru băieți

Candelabrele pentru băieți pot fi de asemenea prezentate sub formă de personaje preferate pentru copii din basme. Ele pot fi personaje de desene animate, animale amuzante, diverse mașini, motociclete și elicoptere. Principala diferență dintre candelabrele băieților este cea a culorilor mai saturate, precum și designul și materialul din care sunt fabricate. De asemenea, băieții pot dori candelabrele realizate sub formă de cadre din lemn cu elemente de plastic. Pentru băieții interesați de tehnologie sau de spațiu, candelabrele metalice sub formă de avioane sau farfurie zburătoare vor face satisfacție.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Cum să luminezi camera copiilor Children lamps

În timp ce iluminarea casei și a camerelor individuale nu provoacă prea multe probleme, proverbiale „scări” pot începe atunci când alegem lumina potrivită pentru camera copilului nostru, unde joacă un rol special. În categoria noastră Lămpi pentru copii, ne concentrăm pe toate cele mai interesante modele de corpuri de iluminat concepute în special pentru copiii noștri.

Candelabre pentru copii