Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Abajururi, abajururi

Ce este un abajur și ce este un abajur?

Abajururile și abajururile nu sunt la fel. Diferențele pot fi văzute dintr-o privire. Abajurul este cel mai adesea din sticlă. Sarcina principală a abajurului este de a proteja becul. În plus, are și o funcție vizuală - abajurul, datorită formei, culorii sau materialului său fantezist și interesant, va completa perfect un spațiu dat. Pe de altă parte, abajurul, pe lângă funcția sa de protecție, este conceput pentru a focaliza lumina într-o direcție dată. Abajururile au o structură specială și sunt realizate din diverse țesături.

Ce să alegi - un abajur sau un abajur?

Atunci când alegeți aceste decorațiuni, în primul rând, trebuie să vă amintiți despre utilizările lor. Abajurul va funcționa în lămpile suspendate și de perete, în timp ce abajururile în lămpile în picioare. Atunci când alegeți, este bine să urmați stilul interiorului. Abajurul este perfect pentru stiluri precum vintage sau glamour . Abajururile au multe variante de culoare și au multe forme interesante, astfel încât fiecare poate alege singur ceva. Abajururile sofisticate și originale se vor armoniza perfect cu stiluri precum modern și modernist .

Ce formă are abajurul și cum se măsoară?

Abajurul nu este doar un con clasic. Există multe forme, dar cele mai populare sunt pălăria, cupola, cilindru și con. Abajururile au multe posibilități, tipuri și variante, așa că toată lumea va găsi cu siguranță ceva pentru sine. La măsurarea abajurului, luăm în considerare: diametrul inferior, diametrul superior și înălțimea verticală.

Abajururi, abajururi