Peste 39 000 de produse
{{ aa_name() }}

Colonial Lights

Colonial Lights

Clasicismul și exotismul - stilul colonial

Stilul colonial este caracterizat de interioare naturale, confortabile și elegante. Cel mai adesea se regăsește în Regatul Unit, Asia și Africa. Stilurile africane exotice se combină cu elementele tradiționale englezești. Mulți oameni asociază stilul colonial cu trecutul, totuși este un stil recunoscător apreciat de designeri.

Ce caracterizează stilul colonial?

În stil colonial, materiale precum bambus, ratan și lemn exotic joacă un rol important. În cazul camerelor în stil colonial, se recomandă iluminarea cu multe puncte luminoase.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.