Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi coloniale

Lămpi coloniale

Modelele în stil colonial necesită o iluminare bună și competentă. Atunci când alegeți dispozitive de iluminat, trebuie să vă bazați pe stil. Lămpile suspendate, lămpile de perete și lămpile de masă clasice, candelabrele din sticlă și nuanțele metalice vor fi potrivite pentru interior. Iluminatul colonial combină caracteristicile desenelor europene, asiatice și africane. În producție sunt utilizate materiale naturale precum oțelul și materialul de înaltă calitate. Lămpile arată interesant și sunt potrivite pentru bucătării, săli de mese, saloane și camere de oaspeți din restaurante și cafenele.

Lămpi coloniale suspendate

Lămpile suspendate au luat din stilul colonial caracteristici precum: forme stabile, unele modele au lămpi de tavan într-o formă geometrică: cuburi, cuboizi, trapezoide, cilindri etc. Lămpile coloniale sunt stilizate ca sfeșnice. În unele modele de lămpi cu pandantiv, becurile sunt sub formă de lumânări, astfel încât să poată crea o atmosferă romantică.

Exemple de iluminat de tavan colonial

Lampa de tavan maro și bej din lemn, oțel și PVC corespunde trăsăturilor stilului colonial și se distinge prin designul său original. Designul unei astfel de lămpi cu 3 surse de lumină permite utilizarea acesteia în sufragerie, sufragerie, dormitor și hol. Dispunerea surselor de lumină permite dispersarea sa practică și obținerea unei iluminări adecvate chiar și a unei încăperi mari. Lampa de tavan este perfectă pentru camerele dintr-o casă în stil colonial.

Lampa suspendată în tavan în stil colonial într-o culoare stejar decolorat este o combinație perfectă de oțel, lemn și sticlă. Utilizarea a 3 surse de lumină vă permite să luminați un living mare și un dormitor sau un coridor de dimensiuni medii.

Lămpi coloniale în picioare

Iluminarea colonială în picioare este destul de tradițională, dar are unele particularități. În producția de lămpi, acestea combină oțelul, sticla sau lemnul. Lumina superioară și cea inferioară arată diferit. Abajurul din material gros sau sticlă poate fi alb, maro sau bej. Dar principalul lucru este că rezultatul va fi cuprinzător și armonios.

Exemple de veioze coloniale

Lampă de podea cu două surse de lumină la niveluri diferite din oțel, lemn și sticlă mată, din care sunt fabricate abajururile. Acest tip de iluminat colonial arată grozav în camera de zi, dormitor și sufragerie. Instalând o lampă într-o culoare stejar decolorată, puteți lumina camera și conferi-i o confortabilitate și eleganță unice.

Lampa de podea colonială cu o formă unică a bazei și un abajur dintr-un material de culoare închisă vor sublinia trăsăturile acestui stil și vor fi accentul său fidel. O lampă cu o singură sursă de lumină va fi găsită într-un dormitor și într-un living mic.

Lampă colonială care stă pe un birou sau pe o masă de noapte de culoare bej și maro, a cărei abajur este realizat dintr-un material încastrat într-un cadru din lemn și susținut de trei picioare de oțel. Întregul aspect arată foarte original și nu numai că va lumina perfect un birou într-o cameră pentru tineri sau în birou, dar va fi și un decor neobișnuit.

Iluminat colonial - lămpi de perete

O frumoasă lampă de perete colonială în culoare wenge, a cărei structură este bazată pe lemn și oțel, decorată cu un abajur din sticlă opală de formă dreptunghiulară, va crea o iluminare atrăgătoare pentru camera de zi, dormitor, hol și sufragerie. O lampă de perete cu o singură sursă de lumină într-un design atât de eficient va satisface gusturile persoanelor care doresc să introducă un aranjament colonial în apartamentul lor.

Combinația dintre stilul colonial și cel modern este o idee bună pentru a crea armonie generală în apartament. Lampă de perete sub formă de trapez în maro și bej, realizată din oțel și material de cea mai înaltă calitate, va aduce eleganță și senzații confortabile sufrageriei, dormitorului și coridorului.

Toate tipurile prezentate de iluminat colonial pot crea compoziții cuprinzătoare. Designul lămpilor suspendate, în picioare și de perete creează seturi interesante care reflectă trăsăturile stilului colonial.

Colonial Lights - Recenzii despre produse


Lampa suspendată Wawa S Negru Argint Încuiat negru E27 1 x
04 Aprilie 2018
Eu respect acest magazin și le voi folosi serviciile de mai multe ori, îl salut pe domnul maciej proprietarul cu care am vorbit despre lămpi.

Lampa suspendată Wawa S Negru Argint Încuiat negru E27 1 x
04 Aprilie 2018
O lampă frumoasă, atmosferă foarte frumoasă în sufragerie.

Lampa de masă Beige E27 1 x 60W
04 Aprilie 2018
O lampă minunată! alan.

Lampă cu pandantiv Szyk 2 Zwis Beige E27 2 x 60W
04 Aprilie 2018
Lampa clasică, se potrivește în orice interior, recomand. gerald.

Lampă cu pandantiv Szyk 3 Zwis Beige E27 3 x 60W
04 Aprilie 2018
O lampă demnă de recomandat, care va fi mereu la modă, mai bună decât altele

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Lămpi coloniale