Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Proiectoare cu halogen

Proiectoare cu halogen

Proiectoarele cu halogen focalizează lumina în unghiul spațial dorit, sunt dispozitive cu rază lungă de acțiune. Proiectoarele cu halogen sunt dispozitive de iluminat care au o reproducere excelentă a culorii în apropierea luminii solare.

Proiectoare cu halogen - caracteristici de bază

În proiectoare cu lampă cu halogen, fluxul luminos este de 16-20 lm / W, durata de viață este de 2000 ore. Becul proiectoarelor cu halogen este realizat din sticlă de cuarț, permite producerea lămpilor de dimensiuni mai mici, rezistente la temperaturi ridicate. Folosind aceste proiectori, puteți crea iluminare punctuală sau moale, difuză, neclară. Se poate numi un element creativ în proiectarea soluțiilor de iluminat exterior. Proiectoarele cu halogen sunt utilizate în mod obișnuit împreună cu o șină de iluminat trifazată, care permite crearea unor sisteme de iluminare foarte complexe. Dacă este necesar, dispozitivul poate fi instalat pe suprafața pereților sau a tavanului.

Ce fac proiectoarele cu halogen?

Acestea sunt cel mai adesea folosite pentru iluminarea panourilor mari, iluminează pereții clădirilor și sunt folosite pentru iluminarea decorativă a podurilor. Unele tipuri de iluminare cu halogen sunt ideale pentru încăperile industriale unde umiditatea și praful sunt depășite. Nivelul de protecție al dispozitivului este ridicat IP44, prin urmare praful interior este complet exclus.

Proiectorii cu halogen pot avea două surse de lumină care iluminează perfect intrarea garajului și garajul propriu-zis. Ele pot fi de asemenea folosite pentru a ilumina terasa si gradina in acelasi timp datorita luminii cu halogen dublu. Un dispozitiv are capacitatea de a ilumina simultan două zone, fără a fi nevoie de un proiector suplimentar.

Senzorul de mișcare de 180 ° are o distanță de 10 m, datorită căruia este o soluție practică și ergonomică. Utilizarea becului R7 afectează în mod pozitiv reducerea consumului de energie și reducerea facturilor. Un proiector cu halogen cu o sursă duală de lumină și un senzor de mișcare este un suport atunci când se utilizează un sistem de alarmă.

Avantajele proiectoarelor cu halogen

Mai întâi de toate, ele au un cost redus, dau o lumină caldă și strălucitoare. Aceste avantaje le permit să fie utilizate în zone în care este necesară luminozitatea necesară a luminii, unde este necesară reproducerea înaltă a culorilor, de exemplu la târguri comerciale, târguri etc. Proiectorii cu diferite unghiuri de formare a luminii direcționale, care combină dispozitive de iluminat cu alte dispozitive vă permite să realizați sarcini de iluminare chiar și foarte complexe.

Construcția proiectoarelor cu halogen include o sticlă protectoare care poate proteja lampa de posibile deteriorări. Posibilitățile de aplicare nu se limitează la condițiile climatice. Proiectorul cu senzor oferă un consum economic de energie, deoarece iluminarea se aprinde numai în timpul înregistrării mișcărilor vizibile. Există, de asemenea, un proiector cu halogen cu un bolț care poate fi ușor așezat în pământ și iluminează aleile din grădină, accesul la garaj și orice alt loc care necesită acest tip de iluminat.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Câte lumeni produce un bec halogen de 500 W? Halogen Bulb decorativ eco 12,5 cm 28 W

Înainte de a cumpăra sau înlocui becuri cu halogen sau lumini de lucru de 500 wați, fluxul lor luminos este unul dintre factorii importanți de luat în considerare. Acest lucru se datorează faptului că lumina este puternic legată de luminozitatea becurilor cu halogen. În general, puterea aceluiași tip de lampă crește odată cu lumina și, prin urmare, luminozitatea acesteia.

Acest articol vă oferă cunoștințe despre fluxul luminos de 500 W al lămpilor cu halogen.

Iluminat de grădină - aranjamente și sfaturi Garden

Ce lămpi pentru grădină să aleagă? Sunt scumpe de operat? Cum să planificați cumpărăturile? Cu detalii, vă vom spune despre dispozitivele de iluminat pentru grădină. Vă vom sugera cum le puteți folosi pentru a vă încânta splendoarea!