Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Baie de iluminat

Baie de iluminat

Iluminarea băilor cu abordarea corectă va îndeplini nu numai funcția sa de bază, ci și câteva altele. Lămpile și candelabrele pentru baie pot decora interiorul, pot mări vizual chiar și o cameră mică. Dar atunci când alegeți, fiți deosebit de atenți, deoarece conexiunea de electricitate și apă în baie necesită respectarea reglementărilor de siguranță.

Cum să alegi iluminatul potrivit pentru baie?

Numărul corpurilor de iluminat din baie depinde direct de zona sa. Dacă este mic și suprafața sa este de aproximativ 5 m², atunci în centrul tavanului va exista o lampă sau un candelabru cu două sau trei becuri. Dar chiar dacă baia este mică, este mai bine să luminați suplimentar zona chiuvetei și a oglinzii, astfel încât toate procedurile cosmetice să fie mult mai ușor de realizat. Dacă baia este suficient de spațioasă, este necesar să se asigure o iluminare zonală, ale cărei caracteristici depind de configurația camerei, ideile de design și alți factori. Este important să luați în considerare mulți alți factori care afectează iluminatul băii. Acestea includ: stilul interiorului sau, mai degrabă, schema de culori aleasă, deoarece, după cum știți, nuanțele de lumină reflectă mai mult fluxurile luminoase, ceea ce înseamnă că camera va fi mai iluminată.

În funcție de poziția lămpii, acestea pot fi localizate:

  • Pe tavan - acesta este un clasic permanent. Fiecare baie trebuie să fie echipată cu cel puțin o lampă de tavan sau un candelabru care va fi responsabil pentru iluminatul general din baie
  • Pe perete. Acestea sunt lămpi concepute pentru a ilumina anumite zone funcționale ale camerei.

Astăzi, diverse surse de lumină pot fi folosite ca surse de lumină: incandescente, halogenate, fluorescente, cu LED-uri.

Cum să accentuați detaliile cu lămpile de baie?

Un punct important în proiectarea oricărui interior este amplasarea corectă a accentelor ușoare. O lampă de perete pentru baie va ajuta la concentrarea atenției asupra detaliilor designului camerei și la sublinierea lor eficientă. O astfel de lampă de baie are atât calități decorative excelente, cât și caracteristici de performanță excelente.

Candelabre sau plafoane pentru baie?

Iluminatul băii trebuie să fie rezistent la umiditate într-o anumită măsură, în funcție de zona în care se află (distanță de apă - cadă, chiuvetă sau duș). Plafonele, care sunt de obicei corpuri de iluminat închise, permit obținerea unor grade mult mai mari de etanșeitate - IP44 sau mai mare în cazul plafoanelor ermetice. În cazul unei băi mai mari sau mai mari, este posibil să fiți tentați să folosiți un candelabru de baie cu un design atractiv și funcționalitate decentă. Totuși, un astfel de candelabru are de obicei un grad mai mic de protecție împotriva umezelii (dar există excepții), deci ar trebui să fie amplasat mai departe de cadă sau chiuvetă sau chiar mai mult de duș.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Cum să planificați iluminatul băii Iluminat baie

Iluminatul este un element care completează designul interior. Pe lângă funcția practică, iluminatul ajută la exprimarea stilului dorit în interior și la crearea unei atmosfere plăcute. Înainte de a aranja interiorul, ar trebui să planificați cu atenție distribuția lămpilor. Unde aveți de gând să puneți iluminatul de bază? Ce iluminat decorativ se va potrivi interiorului tău? Ce parametri trebuie să aibă lămpile? În special, iluminatul pentru baie necesită selectarea lămpilor corespunzătoare care sunt impermeabile și garantează o utilizare sigură.

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Baie de iluminat