Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Loft Lights

Loft Lights

Loft este un stil care arată stilizarea ca interior industrial. Este stilul unic și unic, care combină în mod surprinzător un design unic șic, claritate și aspect expresiv, funcționalitate și practică. Loft este un stil de idei îndrăznețe, astăzi este o decizie reală și la modă de a aranja o casă sau un apartament.

Caracteristici ale stilului loft

În cazul dispozitivelor în stil loft, acest lucru este inerent:

  • Gama de culori de stil - alb și negru, gri, cărămidă și maro, nuanțe metalice care fac produsele sunt compacte și groase
  • Nu există limitări în ceea ce privește designul stilului, care deschide posibilități mari de a realiza cele mai îndrăznețe fantezii
  • Lămpile de mansardă oferă casei suficientă lumină, indiferent de suprafața camerei.

Iluminatul acoperișului în interior

Lămpile de mansardă sunt originale și moderne. Cu siguranță vor atrage atenția oaspeților și vor constitui un obiect artistic extraordinar. Becurile se aseamănă adesea cu corpuri de iluminat de fabrici, săli industriale, lămpi de stradă. Caracteristicile interesante, elegante și brutale ale unor astfel de lămpi se potrivesc perfect camerelor cu un stil diferit, cum ar fi fuziunea, tehnologia hi-tech sau techno.

Lămpile de podea și candelabrele în stil loft sunt un simbol al evitării tuturor modelelor obișnuite de interior. O astfel de iluminare este aleasă atunci când toate condițiile pentru crearea unui spațiu loft real sunt compatibile cu designul. Tavane înalte, ferestre mari, pereți din cărămidă, stâlpi de beton sunt concepuți pentru a le decora cu lucruri frumoase agățate de lămpi din metale. În decorațiunile impecabile ale restaurantelor, barurilor și cafenelelor metropolitane, lămpile de mansardă devin coarda finală a întregului interior. Mulți oameni, chiar dacă nu au apartamente mari, încearcă să aranjeze interiorul astfel încât să poată fi introdus iluminatul în stil loft.

Loft lămpi - cum să alegi?

Lampa industrială originală capturează surse de lumină neobișnuite, uneori chiar forme complexe, trăsături abstracte și masivitate.

  • O lampă de suspendare industrială, cu un difuzor tipic de argint, transmite lumină împrăștiată. Acest tip de lampă poate fi atasat deasupra mesei la nivelul ochilor și fiecare masă va fi perfect iluminată. Puteți, de asemenea, să atârnați lampa podului și să obțineți iluminarea camerei principale. Forma simplă va fi perfectă în sala de mese și în bucătărie, care se potrivește cu celelalte amenajări interioare.
  • Lampa agățată, sub formă de borcan, oferă un iluminat plăcut și discret, reprezentând în mod ideal stilul industrial. Această singură sursă de lumină va fi o soluție excelentă pentru bucătărie, sufragerie, cameră de zi mică sau chiar dormitor. Acest tip de iluminat industrial este adesea ales pentru decorarea puburilor și restaurantelor menținute în stilul loft.
  • Lampa podelei de podea poate mări vizual o cameră mică datorită unui bec LED îndreptat în sus. Simplitatea lămpii în crom și, în același timp, este unică, reflectă caracteristicile stilului industrial și minimalist. Lampa va fi o lumină perfectă pentru camera de zi, dormitor și coridor.
  • O lampă de mansardă sub forma unei lămpi de perete de culoare neagră, a cărei abajur este din sârmă, va fi un accent deosebit al oricărei încăperi. Caracterul său într-un aranjament extrem de strict va fi găsit în camera de zi, hol decorat în stil industrial. Această lampă este doar un exemplu de iluminare care poate fi pusă în interiorul dvs. loft, în același aranjament puteți cumpăra o lampă suspendată și stând pe un birou.

Modernul iluminat de mansardă se caracterizează prin modelele vechii fabrici. Produsele sunt stilizate pentru dispozitive de iluminat din secolul trecut, fără decorare excesivă în condițiile de producție, ele pot redirecționa fluxul luminos pentru a ilumina un anumit punct. Lămpile recreau atmosfera confortabilă din zilele bune și vă permit să găsiți pacea minții într-o perioadă de nebunie.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Ghirlanda bradului de Crăciun ca iluminat exterior Garland-molid

Vă întrebați cum să vă decorați casa, grădina, terasa sau balconul pentru vacanțele viitoare de Crăciun? O modalitate perfectă de a crea un decor luminos, de a contura o atmosferă minunată, caldă și subliniind magia Crăciunului este utilizarea ghirlandelor cu becuri din grădină. Sunt rezistente la condițiile meteorologice de iarnă și sunt foarte eficiente.

Cum să alegi lampa de birou potrivită? Lampa loftowa

O lampă pusă pe un birou sau montată lângă un loc de muncă afectează eficiența activităților și concentrarea. Iluminarea potrivită va determina obosirea rapidă a ochilor, va provoca dureri de cap și chiar greață. Lumina nu trebuie să fie prea intensă sau prea slabă. De asemenea, ar trebui să țineți cont de natura muncii și de utilizarea stației de lucru - fie că vom sta la birou doar în timp ce studiem sau poate câteva - pe câteva ore pe zi.

Lampa de paianjen la modă care reprezintă stilul mansardat Loft Spider Spider

În camerele mobilate într-un stil mansard, ar trebui să existe elemente decorative adecvate. Pereții într-o stare dură, cablurile sau conductele expuse trebuie să fie completate de o formă adecvată de iluminare. Interioarele mansardelor vor fi accentuate de lampa de păianjen la modă, care - pe lângă funcția decorativă - va fi perfectă ca sursă centrală de lumină. Dispozitivul trebuie utilizat nu numai în camerele de tip mansardă. Lampa de păianjen se va regăsi și în stil industrial și modern.

Loft Lights