Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Iluminarea piscinei

Iluminarea piscinei

Grijindu-ne de satisfactia clientilor nostri, am pregatit cele mai bune produse de calitate. Ele se disting nu numai prin înaltă funcționalitate și fiabilitate, ci și printr-un preț competitiv. Vă invităm să vă familiarizați cu întreaga ofertă, datorită căreia cumpărăturile încetează să mai fie o datorie și devin o plăcere de 100%.

Iluminarea bazinelor

Iluminarea dedicată unor spații precum piscina este cea mai impresionantă formă de decorare. În plus, acesta include un aspect foarte funcțional, care este securitatea. Lumina care strălucește suprafața apei sau a împrejurimilor, optimizează confortul înotului. În plus, oferă o atmosferă confortabilă care calmează emoțiile care ne însoțesc. Datorită acestui fapt, putem să uităm de toate dilemele și acasă, răsfățăm într-un moment de relaxare. Aceste tipuri de soluții sunt extrem de populare atât în rândul clienților individuali, cât și al specialiștilor care se ocupă de proiectarea obiectelor de masă.

Iluminarea bazinelor - unele practici

Iluminatul de la piscină este un fel de provocare pentru designer, deoarece afectează nu numai aspectul unei astfel de facilități, ci și utilizarea confortabilă. Totul depinde de destinația dorită. Prin urmare, o mare piscină sportivă va necesita o sală de divertisment diferită, cu mult mai clară decât un spa și piscină de odihnă și de recreere, în grădina din curtea din spate. Partea luminată sau fundul luminos sunt cele mai potrivite pentru clădirile mici. Progresul tehnologic în domeniul iluminatului are ca rezultat posibilități nelimitate de a alege produse care să contribuie la obținerea efectului dorit, nu numai funcțional, ci și vizual.

Lămpi pentru piscine

Atunci când decideți să iluminați piscina, asigurați-vă că lămpile care trebuie instalate sunt destinate contactului cu apa. Lămpile de bord trebuie să fie durabile, rezistente la deteriorări și, în același timp, economisesc energie. Din motive de siguranță, acestea trebuie alimentate cu tensiune joasă. Folosind tehnologia LED , putem ilumina întregul spațiu fără să ne îngrijorăm de costurile excesive ale energiei. În plus față de funcționalitate, să nu uităm de imaginație! Soluțiile moderne, sub forma iluminării colorate și în schimbare, dau efecte vizuale remarcabile. Oferta bogata permite amenajarea spatiului liber. Preferințele, așteptările sau nevoile individuale nu constituie un obstacol.

Departamentul cu iluminare piscină este una dintre cele mai multe categorii recomandate de compania noastră. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați. Cumpărături reușite!

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminat de grădină - aranjamente și sfaturi Garden

Ce lămpi pentru grădină să aleagă? Sunt scumpe de operat? Cum să planificați cumpărăturile? Cu detalii, vă vom spune despre dispozitivele de iluminat pentru grădină. Vă vom sugera cum le puteți folosi pentru a vă încânta splendoarea!