Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

footrests

footrests

Un stil de viață sedentar nu este propice menținerii sistemului motor în sănătate deplină. Deși este dificil să renunți complet la lucrul confortabil pe scaun, merită să asiguri confortul și ergonomia în timpul muncii, care nu numai că vor aduce confort, dar și vor ușura cele mai vulnerabile părți ale corpului.

Picioare pentru birou - salvarea picioarelor obosite

Îmbogățirea locului de muncă cu un suport pentru picioare de birou va aduce o îmbunătățire vizibilă a posturii. Folosirea acestuia ameliorează coloana inferioară și îmbunătățește circulația sângelui în picioare, ceea ce previne la rândul său varicele. Suporturile pentru picioare de birou sunt o soluție excelentă pentru persoanele care se plâng de dureri și picioare grele. Grija pentru o postură potrivită va avea rezultate în sănătate în viitor.

Un puf sub formă de puf sau funcționalitate triplă

După o zi grea de muncă, nu este nimic mai bun decât să te așezi confortabil pe un scaun și să-ți întinzi picioarele. Spătarul folosit pentru aceasta poate fi folosit și ca scaun. Economisește mult spațiu - o mică piesă de mobilier pe care o folosim pentru a ne relaxa poate juca cu succes un al doilea rol. Unele modele pot fi folosite și ca o cutie de depozitare pentru perne și elemente decorative.

Tetierele tapițate - ce vorbește în locul lor?

Suporturile pentru picioare din țesătură selectate corect sunt un element decorativ interesant într-o cameră. Datorită lor, camera devine mai confortabilă. Întinderea picioarelor pe un suport de picioare moale, din velur, nu este doar o odihnă pentru corp, ci și o sărbătoare pentru simțuri. O gamă largă de culori vă va permite să potriviți suportul pentru picioare cu orice aranjament. Vor lucra atât în ​​sufragerie, cât și în birou.

Un pic de lux - suporturi pentru picioare din piele

Mobilierul din piele adaugă clasă și eleganță camerei în care este amplasat. Sunt ușor de curățat, datorită cărora arată întotdeauna impecabil. Textura caracteristică și aspectul suportului pentru picioare din piele este un decor interior de neînlocuit care conferă un caracter elegant și vă permite să vă odihniți cu stil.

Suporturile pentru picioare practice și confortabile sunt piese de mobilier subevaluate care merită să fie acasă și la serviciu.