Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Picioare din Plastic

Picioare din Plastic

Pentru a spori confortul șezutului, fie că este pe fotoliu în fața șemineului sau când lucrezi la birou, merită să te echipezi cu un suport confortabil pentru picioare . Tetiera reglabilă pe înălțime din plastic vă va ajuta să vă concentrați mai bine atunci când lucrați la birou.

Picioarele sunt relaxare

De obicei sunt așezate în fața fotoliului pentru a aprofunda starea de relaxare și pentru a spori confortul în timpul odihnei. Dar, de asemenea, în timp ce ne uităm la televizor sau citim o carte, putem pune picioarele pe suportul pentru picioare. Poziția cu susul în jos îmbunătățește circulația sângelui și vă permite să faceți un pui de somn, care este o modalitate de a vă relaxa după o zi grea de muncă.

Suporturi pentru picioare din plastic

Materialele naturale care sunt adesea folosite în suporturile pentru picioare dintr-un living sau dormitor s-ar putea să nu fie practice în altă parte, cum ar fi în aer liber. Umezeala, lumina soarelui și temperaturile ridicate sau scăzute pot distruge materialele naturale, cum ar fi lemnul sau lâna. Și totuși, pe terasă puteți face și un mic pui de somn. Picioarele din plastic sunt adaptate condițiilor de exterior, ușor de curățat și, în același timp, confortabile și funcționale. De asemenea, funcționează bine atunci când lucrează la birou.

Suport picioare birou

A lucra într-un birou înseamnă a sta la birou ore în șir într-o poziție. Suporturile pentru picioare din plastic au opțiunea de ajustare a înălțimii, astfel încât să le puteți regla în funcție de nevoile dvs. individuale, inclusiv de înălțimea dvs. Materialele ușor de curățat, precum plasticul sau cauciucul, vor menține locul de muncă curat. Materialele antiderapante atașate la picioare vor împiedica alunecarea suportului pentru picioare chiar și pe suprafețe alunecoase.

Birou de sprijin pentru picioare

Distingem suporturile pentru picioare de birou în picioare - utilizate în timp ce stăm la birou și cele suspendate, care pot fi montate sub blatul biroului. Dar există și cele care sunt obișnuite să stea în picioare - în locuri în care persoanele mai joase pot avea acces dificil la locul de muncă. O opțiune interesantă atunci când vine vorba de cele în picioare este covorașul de masaj încorporat care stimulează circulația picioarelor în timpul lucrului. Va fi o soluție excelentă pentru persoanele care riscă să aibă probleme circulatorii cauzate de a sta mult timp la birou, fără a se putea ridica.