Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

bare colectoare

Scopul funcțional al barelor de distribuție , ca alternativă la un cablu tradițional, este de a transmite energia electrică la distanță și de ao distribui utilizatorilor. Acestea sunt special concepute pentru alimentarea corpurilor de iluminat, care sunt, de obicei, consumatori de energie electrică de mică putere. Busbarurile se găsesc astăzi în clădiri comerciale, de exemplu în mall-uri și spații industriale, de exemplu în ateliere și clădiri publice, cum ar fi săli de sport și chiar în viața de zi cu zi, deoarece se potrivesc perfect cu interiorul casei.

Avantajele și dezavantajele barelor de conexiuni

Barele de transmisie pot fi ușor montate, demontate, modificate, flexibilitatea acestora vă permite să schimbați ușor configurația sistemului de iluminare și chiar să îl mutați în altă încăpere fără costuri materiale semnificative. Desenele de pe linii de iluminat sunt compacte, fiabile și, spre deosebire de cabluri, sunt aproape ignifuge. Colțuri, secțiuni simple și flexibile de diferite lungimi sunt montate pur și simplu în conformitate cu designul și, atunci când sunt terminate, au un aspect foarte estetic.

În rețelele convenționale de 230 și 380 de volți, aceste șine pot rezista la curenți de până la 25 de amperi, ceea ce este de obicei suficient pentru sistemele de iluminat. Dezavantajul relativ al barelor de bare este acela că, în comparație cu cablurile, designul autobuzului este dezvoltat de specialiști individual pentru o cameră specifică, motiv pentru care timpul de livrare al echipamentului este mai lung. În plus, designul trebuie să fie elaborat ținând seama de toate nuanțele, cum ar fi localizarea conductelor de ventilație, diferitele structuri decorative deja instalate sub tavan etc.

Construcția barelor de distribuție

Construcția șinelor de iluminat este un set de elemente profilate din aluminiu de diferite forme, care diferă prin rezistență ridicată și rezistență la deformare. Acest produs de orice complexitate și orice lungime dorită constă din părți conectate prin elemente de legătură. În interiorul profilului de aluminiu există patru conductoare care nu sunt vizibile din exterior.

Bara de suspendare suspendată este montată direct pe tavan sau este menținută pe paranteze sau umerase speciale, foarte popular în crearea sistemelor de iluminat de cale. Built-in șine de iluminat necesită o abordare mai precisă, chiar și în etapa de proiectare și instalare a plafonului. Găuri speciale de montare ar trebui să fie făcute de sus în tavan, astfel încât barele de bare pot fi montate în același timp cu tavanul.

De ce merită să pariați pe barele de autobuz?

Desigur, barajele încorporate sunt inițial scumpe, dar și ele sunt mai plăcute din punct de vedere estetic și sunt mai potrivite pentru interior, deoarece chiar și în stadiul de design interior, designerii ar calcula tot ce este mai bun. În orice caz, pentru ca iluminatul să se potrivească bine cu interiorul și să fie de înaltă calitate, este important să proiectați inteligent sistemul de iluminare, fie că este un corp de iluminat pentru o vitrină sau o șină de iluminat încastrat pe tavanul apartamentului. Este foarte important să alegeți lungimea busbarului, numărul elementelor sale, dispozitivele de fixare necesare etc. Apoi puteți evita problemele, iar instalarea cu conexiunea nu va dura mult timp.

Aplicarea barelor de distribuție

Barele de bare trifazate sunt disponibile pe piață cel mai adesea cu dimensiuni de 1 și 2 metri. Astfel de produse sunt destinate instalării la suprafață într-un perete sau în tavan, eventual sub formă de suspendare a lămpilor cu LED-uri și a pieselor de asamblare. O caracteristică caracteristică a acestui tip de bare este puterea și rezistența materialului din care au fost făcute. În plus, acest produs are o capacitate mare de transport care să nu permită deformarea încărcăturii provocate de farurile instalate.

Având o pistă, puteți modifica liber aspectul, numărul și tipul corpului de iluminat, precum și direcționați sursa de lumină către orice echipament de cameră. În plus, este posibilă procesarea întregului sistem de iluminare. Utilizarea barei de bare trifazate vă permite să creați diverse construcții care pot fi amplasate pe perete, pe plafon sau pe cabluri.

bare colectoare