Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Corpuri de iluminat încastrate în aer liber

Corpuri de iluminat încastrate în aer liber

Lămpile încastrate în grădină luminează trasee, forme arhitecturale mici, căile de acces în garaj, zona de lângă case de vară, în parcuri și piețe, în hoteluri și case private. Ele sunt un atribut excelent în designul peisajelor, deoarece sunt realizate în diverse forme. Corpurile de exterior încastrate sunt moderne și elegante, dar fiecare se ridică din punct de vedere tehnic.

Sisteme de iluminat încastrate în exterior: cum să alegi iluminatul optim?

Puteți cumpăra iluminatul grădinii, alegând criteriile, calitatea, fiabilitatea producătorului, stilul de modelare, cum ar fi un bec. Astăzi, corpurile de iluminat clasice încastrate în aer liber cu carcasă din aluminiu, umbre de sticlă și design rafinat sunt populare. Ele se disting prin forme originale: rotunde, pătrate, dreptunghiulare.

Luminatoarele de exterior încastrate se disting prin proprietăți excelente:

  • Estetice aspect
  • Consum redus de putere
  • Crearea de efecte luminoase unice
  • O gamă largă de aplicații
  • Securitate.

Lampa de gradina poate fi echipata cu o lampa fluorescenta, LED, halogen / lampa fluorescenta sau un bec. LED-ul oferă o eficiență mai mare. Monturile încastrate în exterior au o dimensiune mică, iar fasciculul de lumină radiantă este direcționat pe o parte. Ele pot fi utilizate pentru a crea proiecte de lumină în grădină, pe stradă, fără a vă îngrijora costul energiei. Lămpile de grădină exterioare sunt lămpi de noapte confortabile și economice. Acestea pot fi activate de un senzor de mișcare sau în mod tradițional.

Acest tip de iluminat exterior are un grad ridicat de protecție, caracterizat prin proprietăți excepționale și ușurință în întreținere. Instalarea dispozitivului de iluminat nu va cauza dificultăți, deoarece manualul de instrucțiuni este livrat împreună cu corpul de iluminat.

Sisteme de iluminat încastrate în exterior - iluminat de grădină cu garanție de înaltă calitate

Corpurile de iluminat încastrate în exterior sunt situate sub cerul deschis, îndeplinind simultan două funcții: iluminat și decorațiuni. Aceste dispozitive nu se tem de condițiile meteorologice dificile și de daunele mecanice, deoarece au o rezistență ridicată la uzură. Calitatea caracteristică a corpurilor de iluminat încorporate exterioare încastrate este de o calitate bună. Astfel de produse trebuie să reziste la sarcini grele, motiv pentru care sunt fabricate din materiale rezistente la impact, de obicei realizate din metal.

Datorită tehnologiilor speciale de producție, lămpile încorporate se pot lăuda cu rezistență la umiditate și praf, durabilitate și fiabilitate. Prin instalarea unor astfel de surse de lumină, puteți fi sigur că acestea luminează fațada sau zona de mai mulți ani. Un avantaj important al acestor corpuri de iluminat este versatilitatea acestora: numai partea superioară a produsului este vizibilă. Corpurile de iluminat pot fi cumpărate indiferent de stilul arhitectural al clădirii: ele vor arăta pe fiecare fațadă.

Corpurile de iluminat încastrate în exterior sunt aproape invizibile, dar își îndeplinesc cu succes funcția principală - ele dau lumină. Ele sunt lăsate în pământ, între pietre sau în perete. Materialul cel mai obișnuit pentru producerea acestor accesorii de iluminat este aluminiu turnat sub presiune, anodizat, cromat și pulverizat în orice culoare. Difuzoarele sunt de obicei realizate din plastic transparent sau opac sau din sticlă călită.

Un exemplu de corpuri de iluminat încastrate în exterior, moderne și practice

Un corp de iluminat încastrat dreptunghiular pentru montarea în zidul italian din Ares. Structura de aluminiu cu turnare sub presiune cu conținut scăzut de cupru și acoperire din sticlă cu nisip. Acoperirea cu două straturi asigură o rezistență ridicată la coroziune: elementele din aluminiu sunt vopsite cu un strat dublu de pulberi cu rezistență chimică, mecanică, UV și rezistență la aer. Aceasta confirmă gradul de protecție IP65.

Un alt exemplu este un mortar încastrat din aluminiu și sticlă securizată. Are o formă pătrată și o carcasă neagră și va ilumina efectiv pereții caselor, pereților și gardurilor. Gradul de protecție, etanșeitatea IP54 indică posibilitatea utilizării acestuia în toate condițiile de mediu, deoarece are rezistență la umiditate, apă, praf, îngheț, zăpadă.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Sfaturi și idei pentru iluminat exterior Bega

Iluminatul exterior este mai mult o necesitate decât un lux în prezent. Iluminatul exterior este disponibil în toate formele și dimensiunile, deci are multe aplicații diferite. Indiferent dacă doriți să completați decorul casei dvs. sau să încercați să creșteți nivelul de iluminare în toată casa, iluminatul exterior vă poate ajuta.

Corpuri de iluminat încastrate în aer liber