Peste 64 000 de produse
{{ aa_name() }}

Sfaturi și idei pentru iluminat exterior

Iluminatul exterior este mai mult o necesitate decât un lux în prezent. Iluminatul exterior este disponibil în toate formele și dimensiunile, deci are multe aplicații diferite. Indiferent dacă doriți să completați decorul casei dvs. sau să încercați să creșteți nivelul de iluminare în toată casa, iluminatul exterior vă poate ajuta.

Bega

Sfaturi și idei esențiale pentru iluminat exterior

Iluminatul exterior este mai mult o necesitate decât un lux în prezent. Iluminatul exterior este disponibil în toate formele și dimensiunile, deci are multe aplicații diferite. Indiferent dacă doriți să completați decorul casei dvs. sau să încercați să creșteți nivelul de iluminare în toată casa, iluminatul exterior vă poate ajuta. Mulți proprietari de case nu exploatează încă avantajele iluminării exterioare. Datorită multitudinii de opțiuni, puteți alege iluminatul în funcție de utilizarea prevăzută. Înainte de a ajunge la tipul disponibil de iluminat exterior, să ne uităm la unele dintre funcțiile de bază pe care le puteți utiliza pentru iluminatul exterior.

Aplicații de iluminat exterior

Mai jos vom descrie câteva aplicații pentru iluminat exterior. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți mai bine de ce ar trebui să le instalați acasă.

Arhitectura peisajului

Peisagistica poate întinerii întregul exterior al casei tale. Mulți oameni cheltuiesc o avere peisagistică. Cu toate acestea, toate acestea pot fi irosite fără iluminare adecvată. O iluminare adecvată permite nu numai să sublinieze forma peisajului, ci și să îi asigure vizibilitatea după apusul soarelui.

Bega

Navigare

Una dintre aplicațiile de bază ale iluminatului exterior este navigația. Include iluminare pentru potecile din jurul curții tale, precum și lumini care îți luminează calea. Ambele tipuri de lumini vă permit să vă deplasați în casă chiar și la miezul nopții.

Securitate

Iluminatul exterior este un element de bază pentru asigurarea siguranței. Cu iluminarea potrivită, puteți monitoriza cu ușurință întreaga curte de la granițele casei. Puteți instala iluminat exterior în punctele de intrare și ieșire și în jurul perimetrului. Chiar dacă vă asigurați camerele cu camere de înaltă tehnologie, o iluminare bună poate, fără îndoială, îmbunătăți performanța acestora. Luminile de siguranță oferă, de asemenea, un avantaj mental. Fiecare element antisocial sau hoț va gândi de două ori înainte de a intra într-o zonă luminată. Prin urmare, puteți crește rapid securitatea spațiilor dvs. cu aceste lămpi.

Iluminatul piscinei

Proprietarii de case preferă astăzi să construiască o piscină în curtea lor. De asemenea, iluminatul exterior ajută la iluminarea acestui bazin. Aceste lumini nu numai că ajută la clarificarea graniței piscinei, dar sunt utile și atunci când doriți să utilizați piscina după apusul soarelui. Acesta este un alt motiv pentru care ar trebui să alegeți iluminatul exterior.

Patio

Terasa poate fi un loc ideal pentru a lenevi după o zi lungă la serviciu. Puteți configura cu ușurință mobilier de grădină și iluminați această zonă cu lămpi pentru a petrece serile plăcute.

Decor

În cele din urmă, una dintre utilizările de bază ale iluminatului exterior este completarea sau îmbunătățirea decorului. Aceste lumini pot crește estetica casei tale. Există multe opțiuni, cum ar fi lămpi de perete, faruri, faruri pe care le puteți folosi pentru a îmbunătăți decorul casei. Prin urmare, dacă încă nu utilizați iluminat exterior în casa dvs., este timpul să începeți să îl faceți. Vă pot servi în mai multe feluri. Înainte de a vă decide să cumpărați, să ne uităm la câteva lumini exterioare pe care le puteți alege.

Cele mai bune idei pentru iluminat exterior

O multitudine de tipuri de iluminat exterior vă poate ajuta să alegeți unul dintre ele. Din mai multe tipuri diferite, este ușor să-l alegi pe cel care se potrivește nevoilor tale. Vom introduce acum mai multe tipuri de iluminat exterior pentru a vă ajuta cu acest lucru.

floodlights

Farurile sunt o opțiune ideală atunci când doriți să iluminați o zonă mare. Acestea vin în toate formele și dimensiunile. Puteți alege becuri în funcție de decor. Multe dintre ele conțin și senzori de mișcare, ceea ce înseamnă că numai atunci când sunt activi în zonă îl vor ilumina. Detectarea mișcării vă va ajuta să economisiți costurile de energie electrică.

Dacă vă întâlniți adesea în curte sau pe gazon, un reflector este o necesitate. Vă va permite să iluminați întreaga zonă prin simpla apăsare a unui buton. Farurile sunt cât se poate de versatile atunci când vine vorba de iluminat exterior.

Iluminatul peisajului

Iluminarea peisajului este lumină care ajută la evidențierea frumuseții exteriorului casei tale. Aceste lumini de obicei luminează elemente din jurul casei, cum ar fi peluzele, copacii și alte aspecte naturale. Unele lumini de peisaj includ:

  • Fluorescente: sunt utilizate de obicei pentru a ilumina obiecte mai mari, cum ar fi copacii.
  • Downlights: ele sunt, de asemenea, numite lumina lunii. Sunt așezate la înălțime și direcționate în jos. Fac ca zona să pară mai largă.
  • Lumini de umbră: încercați să creați o umbră mare a obiectului pe care se concentrează. Amplasarea acestor lumini este astfel încât obiectul să cadă între lumină și suprafața de turnare.

Deci, dacă sunteți în căutarea de iluminat exterior, iluminarea peisajului este o opțiune pe care nu o puteți ignora.

Lumini de securitate

Luminile de siguranță sunt proiectate pentru a lumina un loc desemnat din proprietatea dumneavoastră. De asemenea, includ senzori de mișcare care luminează zona când cineva este în apropiere. Majoritatea lămpilor de siguranță sunt montate pe perete.

Aceste lumini trebuie să fie foarte eficiente, astfel încât să poată lumina o suprafață mare. Dacă sunteți în căutarea de iluminat exterior special pentru scopuri de securitate, poate doriți să luați în considerare aceste opțiuni:

Faruri:

Scopul reflectorului este opus reflectorului. Proiectorul luminează doar o zonă limitată. Cu toate acestea, nivelul de iluminare este mai ridicat. Zona iluminată poate fi o ușă, punct de intrare sau ieșire sau scări. Puteți utiliza chiar și reflectoare pentru a evidenția caracteristicile peisajului din grădina dvs. Dacă aveți un singur punct de intrare și ieșire, puteți utiliza, de asemenea, lumina reflectoarelor. Deci, atunci când trebuie să vă concentrați pe o zonă precisă, farurile pot îndeplini această funcție.

Iluminat la bord:

Iluminatul la bord este potrivit pentru iluminarea punții și a scărilor din jurul punții. Puteți utiliza cu ușurință puntea după apusul soarelui, deoarece nivelurile de iluminare sunt pe partea superioară. Aceste lumini sunt compacte și se combină adesea cu scările sau stâlpii care înconjoară puntea. Prin urmare, nu trebuie să alegeți niciun dispozitiv de instalare complicat pentru același lucru.

Apus:

Lumini solare sunt disponibile în mai multe variante. USP-ul acestor lămpi este că sunt ușor de instalat. Trebuie să le conectați la panoul solar. Panoul solar poate fi, în majoritatea cazurilor, montat pe un stâlp. Aceasta înseamnă că nu va ocupa o cantitate semnificativă de spațiu afară. Deoarece au toate formele și formele în aceste zile, îl poți alege cu ușurință pe cel care se potrivește cu decorul casei tale.

Luminile și căile carosabile:

Luminile de intrare și căile sunt cunoscute și sub denumirea de lumini de navigație. Luminile din aleea sunt responsabile de iluminarea drumului de pe stradă sau trotuar până la garaj. Puteți instala cu ușurință lumini pe aleea cu un senzor de mișcare pentru a facilita iluminarea zonei. Le puteți integra cu o ușă de garaj pentru a facilita o iluminare corespunzătoare.

Pe de altă parte, luminile de cale sunt mai mici și aproape de sol. Aceste lumini sunt destinate să ajute la navigarea în zonă. Le puteți instala lângă căile din jurul casei. Te va ajuta să acoperi întregul perimetru al casei. Așadar, cu aceste lumini de navigare, puteți lumina fără efort exteriorul casei dvs.

Lumini în curte:

Iluminatul din curte are menirea de a vă face curtea mai funcțională după apusul soarelui. Acestea vin în toate formele și dimensiunile. Există mai multe lumini pe care trebuie să le atârne de-a lungul peretelui casei. Există mai multe altele pe care le puteți plasa ca un pol. Mult depinde de decorul casei tale. Dacă aveți o piscină în curte, puteți integra iluminatul grădinii cu lumini pentru piscină. Opțiuni de iluminare atmosferică sunt de asemenea disponibile atunci când căutați lămpi în curte. Acum este timpul să începeți să folosiți curtea dvs. după apusul soarelui decât să mergeți acasă.

Iată opt tipuri de lumini exterioare care sunt cele mai frecvente, dar foarte eficiente.

Atunci când vine vorba de iluminat exterior, nu este potrivit doar pentru o gamă largă de aplicații, dar sunt disponibile și multe variante. Merită să începeți cu aplicația pentru care doriți să cumpărați lumini exterioare. Când faceți acest lucru, puteți alege cu ușurință iluminatul exterior potrivit și puteți lumina întreaga zonă din jurul casei.

Poate vă va interesa produsele din aceste categorii?

Iluminat Exterior, Lampi sfera de grădină electrice, Lampi De Gradina, Lumini încastrate în exterior, Becuri de perete cu LED-uri

Distribuie această pagină