Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Candelabre

Candelabre

Candelabre

Candelabrele sunt iluminat tradițional care apare nu numai în sufragerie, ci și în dormitoare și hoteluri. Fiecare dintre aceste elemente interioare poate fi clasic sau modern. Veți găsi candelabre pentru fiecare dintre locurile menționate mai sus și multe altele, atât mai simple ca design, cât și mult mai sofisticate. Acestea au o lungime diferită, precum și înălțime. Totul depinde de tipul de camere pe care îl căutați. Este pentru cei cu plafoane mai înalte, mai mari ca suprafață sau, dimpotrivă, pentru cele mici și mici.

Candelabre - iluminat pentru orice încăpere

Candelabrul este un tip de corp de iluminat care se caracterizează prin faptul că pe acesta pot fi montate mai multe surse de lumină. Cel mai adesea candelabrele sunt montate în locurile care au dimensiuni mari, deoarece oferă o lumină uniform dispersată. Candelabrele pot lumina în două moduri: orientate în sus și orientate în jos. Atunci când becurile din candelabre sunt orientate în sus, obținem lumină directă distribuită în încăpere, care reflectă din tavan. Dacă alegem să le poziționăm în jos, vom obține o lumină care se va focaliza direct pe interiorul încăperii.

De ce să alegi candelabre?

Nu există nicio îndoială că aceste corpuri de iluminat, candelabrele, sunt un tip de iluminat excelent pentru orice locuință. În urma analizării tendințelor de modă și design, s-a constatat că acestea schimbă ambientul unei încăperi datorită formei generoase pe care o au. Încă se mai produc în prezent și modele clasice, inspirate din modelele istorice, de obicei realizate din metale colorate. Totodată candelabrele de cristal sunt foarte populare.

Ce trebuie să știți atunci când decideți să cumpărați un candelabru suspendat?

Atunci când alegeți un candelabru pentru camera de zi, dormitor sau hotel, trebuie să luați în considerare ceea ce a fost deja menționat și ce stil este interiorul. Este mai clasic sau modern? Ce tip de mobilier avem, podea, accesorii, ce culori domină? O altă problemă importantă este ce putere de lumină dorim să obținem într-o cameră dată? Cu siguranță vom dori să obținem o intensitate diferită de iluminare într-o cameră de zi folosită de mulți oameni și probabil adesea în timpul zilei, diferită într-un dormitor privat și încă diferită într-o cameră de hotel, care combină cel mai adesea două funcții (un living ziua și un dormitor noaptea). ). Desigur, într-un restaurant sau coridoare de hotel, puteți alege alte tipuri de elemente. Candelabrele mari, puternic ornamentate sau cu forme surprinzătoare vor arăta frumoase și vor adăuga caracter acestor locuri. În cele din urmă, este extrem de important să alegeți dimensiunea potrivită a candelabrului pentru o anumită cameră. Într-un interior mare, un candelabru suspendat de dimensiuni mici nu va funcționa bine, nu va lumina bine întreaga cameră sau coridor. În cele mici, totuși, un candelabru supradimensionat va da impresia unei nepotriviri, perturbând proporțiile camerei și dozând excesiv cantitatea de lumină.

Candelabre suspendate în camere industriale și moderne

Candelabrele, de exemplu, afișarea becurilor, vor fi perfecte pentru încăperile industriale, care sunt foarte la modă recent. Iubitorii stilului modern vor găsi în propunerile noastre candelabre groase potrivite pentru acest tip de interior. Un astfel de element este foarte des un mare accent pe stilul interiorului, uneori auster, fără accesorii speciale. Culorile foarte vizibile, care se potrivesc culorilor întregului interior, cum ar fi alb, gri sau maro, sunt perfecte pentru camerele moderne.

Candelabre de cristal

Stilul interior menționat anterior este extrem de important. Într-un stil clasic, este foarte bine să alegeți candelabre din cristal cu, de exemplu, becuri în formă de lumânare. Candelabrele de acest tip vor arăta frumoase, de exemplu, într-un living foarte demn sau într-o cameră de hotel dominată de elemente tradiționale. Vor fi un complement perfect. În magazinul nostru veți găsi o selecție largă de ele. Toate sunt frumoase și solid făcute. În ceea ce privește culoarea, candelabrele din cristal cu elemente aurii sunt perfecte pentru aranjamentele clasice. Aurul va conferi acestei lumini demnitate.

Faceți cunoștință cu magazinul nostru

Vă garantăm că veți găsi în magazinul nostru candelabre pentru fiecare dintre camerele dorite. Aceste elemente trebuie să fie în primul rând un accent perfect pe estetica întregii încăperi. Prețurile lor sunt foarte bune. Ne asigurăm că oferta noastră este diversă și adaptată dorințelor fiecărui client. Adorăm frumusețea și atenția la fiecare detaliu. Credem că candelabrele suspendate au fost și vor fi întotdeauna un plus frumos pentru un interior elegant.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Lampa de paianjen la modă care reprezintă stilul mansardat Loft Spider Spider

În camerele mobilate într-un stil mansard, ar trebui să existe elemente decorative adecvate. Pereții într-o stare dură, cablurile sau conductele expuse trebuie să fie completate de o formă adecvată de iluminare. Interioarele mansardelor vor fi accentuate de lampa de păianjen la modă, care - pe lângă funcția decorativă - va fi perfectă ca sursă centrală de lumină. Dispozitivul trebuie utilizat nu numai în camerele de tip mansardă. Lampa de păianjen se va regăsi și în stil industrial și modern.

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Candelabre