Peste 48 000 de produse
{{ aa_name() }}

Candelabre

Candelabre

Lustre - iluminat fără întreruperi

Candelabruul este un tip de corp de iluminat care se caracterizează prin faptul că pot fi montate mai multe surse de lumină. Cel mai adesea ele sunt montate în interioare mari, deoarece oferă o lumină uniform dispersată. Candelabrele au două tipuri de lentile: lentilele cu fața în sus și lentilele orientate în jos. Cu lentilele orientate în sus, obținem lumină directă împrăștiată, reflectând din tavan, iar dacă alegem lentila în jos, vom obține lumină care se va focaliza în interiorul obiectivului.

De ce candelabre?

Nu există nici o îndoială că candelabrele sunt un fel de iluminat. În urma tendințelor de modă și design, ele schimbă doar forma lor. Până în prezent se produc încă modele clasice multi-armate. Candelabrele sunt inspirate de modele istorice, de obicei realizate din metale colorate. Candelabrele de cristal sunt foarte populare.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Lampa de paianjen la modă care reprezintă stilul mansardat Loft Spider Spider

În camerele mobilate într-un stil mansard, ar trebui să existe elemente decorative adecvate. Pereții într-o stare dură, cablurile sau conductele expuse trebuie să fie completate de o formă adecvată de iluminare. Interioarele mansardelor vor fi accentuate de lampa de păianjen la modă, care - pe lângă funcția decorativă - va fi perfectă ca sursă centrală de lumină. Dispozitivul trebuie utilizat nu numai în camerele de tip mansardă. Lampa de păianjen se va regăsi și în stil industrial și modern.

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Candelabre