Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Lumini cu leduri

Lumini cu leduri

Un stil de viață modern, care pune accentul pe educație și pe munca intelectuală, înseamnă că este necesar să vă petreceți mult timp la birou, să citiți, să scrieți sau să lucrați la un computer din copilărie. Acest model este extrem de solicitant pentru vedere. Munca la birou este una dintre cele mai importante cauze ale bolilor de civilizație legate de sănătatea ochilor. Există un număr progresiv de persoane care, din ce în ce mai tinere, sunt forțate să folosească ochelari, nu din cauza defectelor congenitale, ci a celor dobândite. O mulțime de pacienți se luptă cu conjunctivită cronică sau pur și simplu cu tulpina ochilor.

Unul dintre motivele principale pentru aceasta este igiena ocupațională precară. Cheia pentru protejarea sănătății ochilor este, în primul rând, asigurarea unui iluminat adecvat în timpul muncii sau al studiului. Citirea faptului dacă utilizarea unui computer cu surse de lumină insuficiente rapid duce rapid la apariția defectelor de tipar. De aceea venim la dumneavoastră cu o ofertă de iluminat, care nu este doar un element elegant al designului interior, ci mai ales îndeplinirea perfectă a funcției sale.

Oferi

În oferta noastră veți găsi o gamă largă de dispozitive de iluminat destinate utilizării pe o masă, dulap sau birou. Oferim produse cu o varietate de stiluri Multe dintre ele folosesc becuri tradiționale. Cu toate acestea, vă recomandăm în special lămpi cu LED-uri pentru lucru sau studii. Acestea oferă o culoare neutră, sănătoasă pentru ochi a luminii. Este foarte important ca dioda să fie suficient de puternică pentru a ilumina în mod corespunzător întreaga zonă de lucru - de obicei birouri, fără a vă răni ochii. Acest tip de iluminat are avantaje suplimentare, printre care se numără în primul rând eficiența energetică. Deși costurile diodei în sine sunt mai mari decât în cazul unui bec tradițional, operațiunea generează facturi mult mai mici. Și totuși vorbim de dispozitivele folosite intens în uzul cotidian. Lămpile LED sunt, de asemenea, ecologice datorită durabilității sporite și eliminării utilizării materialelor dăunătoare mediului.

Utilizare versatilă, cum ar fi: lămpi led pentru baterii

Se întâmplă că necesitatea necesită o sursă bună de lumină în mai multe locuri diferite, deși nu deloc, de exemplu, după ce lucrăm în birou mergem în camera de zi să ne odihnim cu o carte. Achiziționarea mai multor dispozitive implică costuri, în timp ce rebobinarea cablurilor este greoaie. De aceea, vă satisfacem nevoile prin oferirea de lămpi cu LED-uri. Această soluție garantează confortul și mobilitatea și posibilitatea utilizării acestora oriunde este nevoie de sursa de lumină.

Lumini mici LED

Atunci când selectați dispozitivele pentru o masă sau un birou, trebuie luate în considerare mai multe aspecte. Mai întâi de toate, mărimea. Lămpile cu LED-uri mici vor economisi spațiu în spațiul de lucru, dar trebuie să aibă suficientă distanță pentru a ilumina întregul spațiu dorit. Din același motiv, ar trebui acordată atenție și posibilității de reglementare. Merită alegerea unei soluții favorabile de construcție. Unul în care dioda nu este excesiv de neglijentă cu un abajur sau o umbră. Este o provocare specială, la fel ca în cazul unui candelabru sau a unei lămpi de perete, să alegeți produsul potrivit pentru un copil. Nu trebuie să fie prea delicată, predispusă la deteriorări accidentale. Becul în sine ar trebui să fie inaccesibil sau ar trebui să fie protejat pentru a proteja împotriva opăririi. În cele din urmă, la fel ca o lampă destinată utilizării de către un adult, trebuie acordată atenție designului, astfel încât dispozitivul să se potrivească interiorului și să-l placă.

Lumini cu leduri