Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi rustice

Lămpi rustice

Stil rustic

este mai mult un stil de viață decât decorarea lucrurilor. Arată toată simplitatea vieții de zi cu zi, onorează tradiția, asprimea, artizanatul și mobilierul de tot felul. Acest stil este atât de drag oamenilor, deoarece este absolut nepretențios și modest.

De ce funcționează: Confortabil, gospodar și foarte personal, acest stil este cu siguranță pentru viața reală. Culori calde, țesături moi, un fotoliu înclinat care vă invită să vă așezați și să vă întindeți picioarele. De fapt, acest design interior este capabil să exprime personalitatea mult mai clar decât orice alt stil. Proclamă valori eterne, ceea ce înseamnă că va fi mereu modern. Iluminarea rustică este un concept general, deoarece acest stil este strâns legat de alte direcții, precum scandinava și provensală.

Lămpi rustice pentru sufragerie

Lumina este un instrument funcțional și decorativ în designul interior. Modelul selectat cu succes, tipul și stilul lămpii și, cel mai important, locația corectă a acestuia ajută la realizarea diferitelor efecte: crește vizual spațiul, ascunde defectele peretelui, creează o atmosferă intimă în cameră, subliniază detaliile interioare și multe altele.

Iluminarea rustică din sufragerie poate juca un rol decorativ mare și merită să vă concentrați asupra candelabrelor care vor deveni un accent luminos al acestui stil. Un exemplu perfect este o lampă rustică suspendată din placaj, merită să știm că interioarele decorate în acest stil folosesc în principal materiale naturale. Cel mai adesea, pereții camerei sunt din lemn sau acoperiți cu lambriuri, o astfel de lampă se va amesteca perfect cu amenajarea camerei de zi. O lampă cu o singură sursă de lumină va funcționa într-un living mic, datorită posibilității de a regla înălțimea punctului de lumină. Această funcție va funcționa perfect într-o sală de mese și o bucătărie mare.

În camera de zi este necesară iluminarea suplimentară, care poate fi asigurată de veioze rustice. Lămpile de perete din lemn cu un capac delicat de bec opal vor fi un complement perfect al lămpii suspendate și împreună vor asigura iluminarea corectă a camerei de zi. Combinația de lemn, metal și sticlă funcționează în orice stil, dar direcția rustică îi place în mod deosebit această combinație. Confortul, căutarea a tot ce este natural fac acest stil atât de apropiat de oamenii care doresc să arate apropierea de natură, caracterul practic al unui design simplu și dorința de confort.

Casa în stil rustic are plafoane în mod tradițional înalte, așa că candelabre mari vor fi potrivite. Lămpile sub formă de lumânări aduc armonie în interior, atât timp cât lumina este caldă și moale. Această lampă se va potrivi perfect șemineului. O lampă suspendată rustică cu 5 surse de lumină cu lămpi care imită o flacără delicată este o reflectare unică a acestui stil. În plus față de camera de zi, un astfel de candelabru poate fi instalat în dormitor. Lămpile de perete în același aranjament vor fi o combinație perfectă a unui stil rustic natural.

Iluminare rustică pentru sufragerie și dormitor

Sala de mese și bucătăria necesită iluminare deasupra mesei sau a spațiului de lucru, deci atunci când luați în considerare achiziționarea de iluminat, merită să acordați atenție lampii de tavan rustice suspendate cu o singură sursă de lumină. Designul unic al lămpii cu formă eliptică în culoarea mesteacănului natural se caracterizează printr-o abordare a naturii și funcționalității.

Un astfel de element de decor va completa atmosfera unică de confort și căldură într-o sufragerie rustică sau dormitor. Efectul estetic și referirea la aranjamentul stilistic selectat vor atrage atenția și interesul membrilor gospodăriei și al oaspeților. Într-un design similar, puteți alege o lampă de masă rustică bej, care se caracterizează prin simplitate și se armonizează armonios cu iluminatul din tavan și interiorul dormitorului. Lemnul care înconjoară abajurul alb-lăptos reprezintă principalele caracteristici ale tendinței ecologice, o astfel de lampă pe un birou sau pe o noptieră va confirma o alegere bună de iluminare.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Interioare rustice Rustic floor lamp

Iluminat rustic și stil rustic

Citiți despre tendința designului interior cel mai la modă în acest an sau vedeți ce v-am pregătit pentru dvs. în categoria lămpilor rustice.

Stil rustic - recent foarte la modă. Mulți arhitecți o introduc în proiectele lor. O mulțime de oameni care inspiră inspirații de pe Internet, vă rearanjează sau finisează interiorul într-un stil rustic. Caracteristicile acestui stil sunt complexe. În plus, influența multor tendințe ale designerilor a determinat modificarea și modificarea definiției stilului rustic de-a lungul anilor.

Ce a determinat ca această tendință arhitecturală aparent modestă să câștige inimile atâtor persoane și să câștige peste mulți susținători? Te întrebi ce este un stil rustic? Să începem de la început.

Lămpi rustice