Peste 48 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi rustice

Lămpi rustice

Căutarea doar a lucrurilor necesare pentru a trăi în jurul nostru a făcut pe oameni să-și piardă interioarele confortabile, unde puteau găsi căldură de acasă și confort. Stilul rustic se referă în principal la casele din secolul al XIX-lea. Cel mai comun echivalent al cuvântului rustic este pur și simplu ... rural. Interiorul în acest stil este curat, simplu și modest. Într-un interior stil rustic ne simțim foarte bine. Ne amintește de listele noastre către casa bunicii noastre din țară.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Interioare rustice Rustic floor lamp

Iluminat rustic și stil rustic

Citiți despre tendința designului interior cel mai la modă în acest an sau vedeți ce v-am pregătit pentru dvs. în categoria lămpilor rustice.

Stil rustic - recent foarte la modă. Mulți arhitecți o introduc în proiectele lor. O mulțime de oameni care inspiră inspirații de pe Internet, vă rearanjează sau finisează interiorul într-un stil rustic. Caracteristicile acestui stil sunt complexe. În plus, influența multor tendințe ale designerilor a determinat modificarea și modificarea definiției stilului rustic de-a lungul anilor.

Ce a determinat ca această tendință arhitecturală aparent modestă să câștige inimile atâtor persoane și să câștige peste mulți susținători? Te întrebi ce este un stil rustic? Să începem de la început.

Lămpi rustice