Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Picturi murale pentru copii

Picturi murale pentru copii

picturi murale pentru camera copiilor

Pictarea unui perete într-o cameră pentru copii într-un model specific poate fi o provocare. Dacă nu avem talentul lui Matejko sau Chełmoński, este mai bine să nu riscăm. În loc să pictezi, este mai bine să lipiți un mural pe perete. Aspectul acesteia va depinde în mare măsură de vârsta proprietarului camerei și de preferințele personale, dar se pot distinge mai multe regularități. Citiți sfaturile noastre pentru alegerea unui mural pentru copii. Peretele mural va ajuta la obținerea unui efect interesant în camera unui copil.

Tapet pentru camera unui copil - este o idee bună pentru camera unui nou-născut?

Există diverse școli pentru decorarea camerelor pentru copii. Unul spune că pereții ar trebui să fie albi, pentru că indică curățenie, celălalt - cu cât este mai colorat cu atât mai bine. Există oarecare adevăr în ambele afirmații. Camera copilului ar trebui cu siguranță să fie curată, dar și colorată. Acest lucru se datorează nu numai viziunii specifice a designului interior, ci și specificului privirii copiilor. Culorile vii și pline de culoare captură mai bine atenția unui copil mic. La doar câțiva ani se uită favorabil pastelurile. Tapetul sau muralul din camera unui nou-născut nu trebuie să acopere toți pereții. Este suficient dacă tapetul este lipit de un perete, de exemplu cel opus ferestrei sau cel cu pătuțul copilului. Această decorare colorată se va potrivi perfect cu nevoile unui copil mic și va decora camera copilului. Lăsarea albă a restului pereților va reprezenta un compromis între nevoile specifice ale copilului și conceptul adulților de o cameră curată pentru copii.

Mural pentru camera unui copil - când ar trebui să vă decideți?

Deja de câțiva ani copiii au preferințele lor, unele destul de surprinzătoare, mai ales când aleg un personaj negativ dintr-un basm ca favorit. Există, de asemenea, modele simple pe vârful copiilor - urși, pisici, câini, bile, umbrele, curcubee. Preșcolarii au cerut să aleagă un tapet frumos indicând adesea pe cei cu personaje de basm, dar mai degrabă desenate. Eroii animați sau vii devin idoli de vârstă școlară. Picturi de perete cu diferite motive pot fi găsite pe site-ul magazinului nostru. Primul tapet foto poate apărea în camera unui preșcolar. Doar să mergi la grădiniță deschide o nouă etapă în viața copilului tău. Merită să o combinați cu o schimbare în aspectul camerei, subliniind astfel cât de importantă este această schimbare. Este, de asemenea, o oportunitate pentru prima lecție în combinarea culorilor și modelelor. Copiii nu au sensul ca adulți, așa că merită să le spunem că unele culori nu se potrivesc și că, de exemplu, centurile cu roți nu se potrivesc. Dar cu siguranță merită să-i lăsați copilului să aleagă primul tapet foto. Dacă ne este teamă că alegerea va fi controversată, apelează doar la un truc simplu: oferă copilului tău o alegere printre mai multe care sunt acceptate de părinți. În acest fel, camera copilului va căpăta expresie.

Picturi murale pentru copii - amestec de modele și culori

Sloganul „picturi murale pentru copii” conține promisiunea că fiecare copil va găsi ceva pentru sine, indiferent de sex și vârstă. Pictura murală pentru copii poate descrie literalmente totul, de la simple grafice la fotografii panoramice care înfățișează peisaje sau orașe mari. Există, de asemenea, imagini de fundal tridimensionale care fac ca camera să pară mai mare. Astfel de iluzii optice sunt adesea utilizate în special în camerele mai mici - muralul de deasupra comodei sau deasupra patului poate adăuga vizual câțiva metri valoroși. Picturile de perete pentru copii, în special cele mai vechi, nu sunt întotdeauna colorate. Uneori, sunt elemente grafice subtile alb-negru, care sunt o decorare discretă, dar importantă a camerei unui tânăr. De asemenea, pot îndeplini o funcție educativă. Picturile de pe perete cu hărți mondiale, formule matematice sau chimice nu sunt mai puțin frecvente. Pictura murală va decora în mod unic camera unui copil.

Tapetul pentru camera unui băiat nu este doar mașini

Nu poate fi ascuns faptul că Lightning McQueen este un erou frecvent al imaginilor de fundal în camerele băieților, dar pe mașini lumea desenelor masculine într-o ediție pentru copii nu se termină aici. Cei mai mici pot găsi chiar o navă pirat. Oamenii puțin mai în vârstă vor miza cu bucurie pe idoli sportivi sau muzicali. Dintre picturile murale neutre pentru băieți, vor predomina tonurile de albastru-verde-maro. Mai degrabă, nu există exces de roz sau roșu în camerele băieților. Ceea ce nu înseamnă că aceste culori sunt interzise, ​​în special pentru fanii pompierilor sau pentru Zigzag-ul menționat. Pentru camera copiilor băiatului, merită să cumpărați un mural cu un motiv corespunzător intereselor sale. Murale pictogramele geometrice sunt cu siguranță în valoare de atenție, de exemplu, cele care înfățișează munți în stilul scandinav. Vopsirea lor pe pereți necesită timp și îndemânare. Va fi mai rapid, mai ușor și mai ieftin să puneți tapetul potrivit. Tapetele camerelor pentru copii sunt o alternativă excelentă la pictura de perete tradițională.

Picturi de perete pentru fete - de la prințese la flamingo

Aproape toate fetele adoră trandafirii și pastelurile la un moment dat în viața lor. Această dragoste începe în grădiniță și durează primii ani de educație școlară. În paralel, există o fascinație cu ceea ce este frumos și bogat, așa că prințesele din trăsuri magnifice și castele chiar mai magnifice sunt deasupra. Și, în același timp, nu poți uita de moda sezonieră - copiii până la o anumită vârstă urmează instinctul de turmă, așa că toți vor să aibă aceleași lucruri - pisoi, flamingo sau alpacas, care au fost foarte la modă în ultima vreme. Merită să vă amintiți gusturile copiilor atunci când alegeți atunci când alegeți tapet pentru camera pentru copii. În a doua jumătate a educației școlare primare, gusturile fetelor încep să se schimbe semnificativ. Acesta este un moment bun pentru a înlocui tapetul roz dulce cu unul puțin mai grav. Ce? Cel mai bine este să întrebați proprietarul camerei. Gama intereselor ei poate fi uriașă. Mura de perete a unei fete ar trebui să se potrivească acestor interese.

În magazinul nostru veți găsi picturi murale interesante pentru copilul dvs.! Vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta noastră! Fiecare produs conține informații despre un anumit tip de tapet foto.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Cum să îndepărtați tapetul? Scoaterea tapetului de pe perete

Moda pentru tapetele colorate se întoarce odată, odată trece. Odată cu acesta, vine timpul pentru lipirea materialului pe perete sau pentru îndepărtarea tapetului. Și deși prima etapă de lucru din exemplele date, adică lipirea tapetului este destul de plăcută, tapetul nu este complet eliminat. Cum să faci față eliminării tapetului de pe perete? Iată ghidul nostru. Veți merge cu ea în următoarele etape ale lucrării: pas cu pas.

Picturi murale pentru copii