Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Plafoane pentru copii

Plafoane pentru copii în magazinul Lunares

Plafonul pentru copii odată și un plafon pentru copiii de astăzi sunt două povestiri diferite. În prezent, aceste corpuri de iluminat sunt la modă și constituie iluminat în primul rând pentru interioarele moderne. Odată, Planfon a fost în primul rând asociat cu designul bogat. În prezent, lampa de plafon este un montaj de iluminat economic în forma și stilul său. În camera copiilor, plafonul poate acționa ca iluminare de accent sau iluminare principală, atunci când nu ne putem permite un candelabru bogat decorat sau o lampă suspendată.

Plafon pentru copii ca înlocuitor pentru o lampă suspendată

Alegerea iluminatului principal pentru camera copilului este adesea între un candelabru, o lampă suspendată și un tavan. Plafonul pentru camera copilului este iluminat care aderă foarte mult la perete. Alegerea plăcilor pentru camera unui copil în magazinul nostru este foarte bogată - începând cu plafoane bogat decorate și terminând cu plafoane modeste, monocrome.

Plafoni pentru camera copiilor

Ideea unei astfel de soluții ca iluminarea principală este o lovitură dacă camera copilului nostru este elegantă și scăzută. Plafondele pentru camera copiilor creează o strălucire strălucitoare pe tavan, care adaugă întregului interior al atmosferei și creează o atmosferă confortabilă. În plus, lumina emisă reflectă de pe tavan, astfel încât întreaga cameră este iluminată suficient de bine.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Cum să luminezi camera copiilor Children lamps

În timp ce iluminarea casei și a camerelor individuale nu provoacă prea multe probleme, proverbiale „scări” pot începe atunci când alegem lumina potrivită pentru camera copilului nostru, unde joacă un rol special. În categoria noastră Lămpi pentru copii, ne concentrăm pe toate cele mai interesante modele de corpuri de iluminat concepute în special pentru copiii noștri.

Plafoane pentru copii