Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Colțuri canapea

Colțuri canapea

Canapeaua este mai importantă decât televizorul

Canapeaua este cea mai importantă piesă de mobilier dintr-un apartament și probabil cea mai folosită. Este folosit atât pentru relaxare, cât și pentru petrecerea timpului cu familia sau oaspeții. Prin urmare, alegerea sa ar trebui să fie bine gândită și adaptată nevoilor noastre. Uneori este suficientă o simplă canapea tapițată în culoarea noastră preferată, alteori un colț mare cu funcție de dormit va fi mai bun. Și ce este important pentru tine când vine vorba de canapea?

Sunt colțurile mai confortabile?

Sunt colțurile mai confortabile? Probabil depinde direct de modelul selectat, de catifelarea acestuia, de înălțimea spătarului sau de materialele utilizate. Dar știm altceva. Colțurile oferă mult mai mult spațiu pentru a sta sau a se întinde. Acestea sunt, de asemenea, mai bune pentru întâlniri familiale cu mai multe persoane sau petreceri cu prietenii. Câinele nostru va aprecia și colțul mare, unde își va găsi bucata de spațiu pentru a se putea culca liniștit

Canapele universale de colț cu funcția de dormit

Atunci când decideți să cumpărați un colț pentru o casă sau un apartament, merită să luați în considerare un colț cu funcție de dormit, care va permite oaspeților neașteptați sau familiei care ne vizitează să petreacă noaptea. Acest tip de canapea are cel mai adesea un element pliabil și cel puțin unul sau două containere mari pentru așternut. Aceștia se vor dovedi în case frecvent vizitate, unde, ca gazdă, ni se va cere uneori să oferim cazare confortabilă oaspeților noștri. Oferim colțuri moderne și tradiționale, care ar trebui să satisfacă diverse gusturi și așteptări.

Canapele de sufragerie

Mobila cheie din sufragerie sau din sufragerie este canapeaua. De obicei, dimensiunea sa este selectată în funcție de dimensiunea unei camere date. Canapeaua ca centru al spațiului nostru de petrecere a timpului liber trebuie aleasă cu atenție. O soluție bună este canapele de colț, posibil cu funcție de dormit. Colțurile moderne pot fi găsite finisate cu diverse materiale. Nu contează dacă alegem un colț tapițat din velur sau jacquard, ne putem baza pe bogăția de culori și modele disponibile de fiecare dată.