Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Lămpi de plafon pentru copii

Copiii sunt, spre deosebire de aparențe, clienți extrem de exigenți, în care gusturile nu se potrivesc ușor. Din acest motiv, o cameră pentru un copil este adesea o provocare pentru părinți. Alegerea mobilierului și a accesoriilor trebuie să fie ghidată de mai multe aspecte importante - funcționalitate, siguranță, precum și interesele copilului nostru. Unul dintre cele mai importante elemente din camera copilului este iluminatul, care are un impact imens asupra dispoziției din cameră.

Punctul central al camerei - lămpile suspendate pentru copii

Fiecare copil din camera lui petrece mult timp. El adesea rămâne în el de dimineață până seara, deci este important ca interiorul să fie bine luminat toată ziua. De la dimineața până la după-amiaza devreme, avem o problemă cu capul, pentru că în această oră există acces la lumina naturală, dar când este întunecată, este necesar să se utilizeze iluminarea artificială. Punctul central al fiecărei camere sunt lămpile suspendate pentru copii, care luminează întreaga cameră. Ele sunt perfecte în timpul jocului de seară, deoarece ele fac ca fiecare element al interiorului să fie perfect vizibil.

Lămpi suspendate pentru camera copiilor - cum să le alegi?

Alegerea luminii pentru o cameră pentru copii nu este o sarcină ușoară, deoarece o lampă de pandantiv adecvată trebuie să îndeplinească mai multe criterii importante. Una dintre ele este intensitatea iluminării - o lumină mai bună va fi mai bună pentru activități mai precise. De asemenea, trebuie să acordați atenție vârstei copilului. Lumina potrivită pentru copii este una care nu vă rănește ochii. Camera ar trebui să fie întunecată, ceea ce oferă un somn confortabil pentru copil. Culoarea luminii este, de asemenea, un factor important. Lumina cu o nuanta calda favorizeaza odihna, iar culoarea rece va face ca copilul sa fie incantat de actiune, motiv pentru care alegerea noastra de lampa suspendata ar trebui sa cadura pe cea care da o lumina calda.

Plafonierele pentru camera copiilor care stimulează imaginația

Copiii iubesc când se întâmplă multe în jurul lor. Formele colorate și personajele de poveste sunt ceva care îi va atrage cu siguranță atenția. Atunci când alegeți o lampă de plafon pentru camera copilului, trebuie să luăm în considerare modele colorate și interesante care vor stimula imaginația copilului nostru. Merită, de asemenea, să țineți cont de ceea ce interesează copilul dvs. și de ceea ce îi place în timpul liber. În acest fel, alegerea lămpii potrivite va fi mult mai ușoară. Pentru băieți, modelul ideal va fi lămpile în formă de jucărie preferată, cum ar fi o mașină sau un avion. Fetele vor fi interesate de iluminarea cu tema printesei sau a animalelor de poveste. Un model universal care atrage atenția fiecărui copil este agățat de baloane colorate. Alegerea lămpilor suspendate pentru camera copiilor este foarte mare, de aceea fiecare om mic va găsi modelul perfect pentru ei înșiși.

Dacă sunteți părinte, cu siguranță doriți ca copilul dvs. să fie crescut într-o atmosferă caldă și confortabilă. Decorul unei săli de copii este o problemă extrem de importantă, deoarece în această cameră cei mai tineri petrec cel mai mult timp. Aveți grijă de buna iluminare a camerei pentru copii, care nu va fi numai funcțională, ci va avea și un impact pozitiv asupra dezvoltării și imaginației copilului dumneavoastră.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Cum să luminezi camera copiilor Children lamps

În timp ce iluminarea casei și a camerelor individuale nu provoacă prea multe probleme, proverbiale „scări” pot începe atunci când alegem lumina potrivită pentru camera copilului nostru, unde joacă un rol special. În categoria noastră Lămpi pentru copii, ne concentrăm pe toate cele mai interesante modele de corpuri de iluminat concepute în special pentru copiii noștri.

Lămpi de plafon pentru copii