Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Lămpi de noapte

Cum să alegi iluminatul pentru dormitor

Un dormitor este o cameră care este de obicei asociată cu confort, relaxare și odihnă după o zi lungă și grea de muncă. O seară petrecută într-un pat confortabil, cu o carte în mână, este modalitatea perfectă de a termina ziua și de a vă relaxa înainte de culcare. Amenajarea unei camere de dormit poate fi o provocare, pentru că nu știm întotdeauna cum să facem interiorul confortabil și care să denote o atmosferă plăcută. Iluminatul joacă un rol important în crearea unei dispoziții plăcute, motiv pentru care alegerea luminii nocturne corecte reprezintă cheia succesului.

Lumini de noapte - ce să căutați mai exact?

Cel mai ales tip de iluminat utilizat în dormitoare sunt lămpile pentru noptieră, mai exact veiozele. Dacă ne place să petrecem seri de lectură cu cărți sau ziare, este o idee bună să folosim un model cu intensitate luminoasă reglabilă.

O alegere bună va fi, de asemenea, o lampă pentru noptieră care dă o lumină puternică și directă - în acest fel literele din carte vor fi vizibile, clare și astfel ne vom apăra ochii de oboseală. Cazul este un pic diferit în cazul celor care vor o lumină mai puțin puternică. O atmosferă plăcută și confortabilă va fi creată de o lampă cu un abajur aproape închis. Un alt aspect pe care ar trebui să-l luăm în considerare este tonul și intensitatea luminii. Pentru persoanele care au probleme cu somnul, cea mai bună soluție vor fi luminile de noapte care dau o lumină caldă.

Eleganța lămpii pentru noptieră

Obiectele de iluminat din dormitor, în afară de funcționalitatea lor, ar trebui să aibă, de asemenea, un aspect plăcut și elegant. Alegerea noastră ar trebui să depindă de stilul în care a fost proiectat interiorul casei. Dacă decorul camerei în care petrecem serile și nopțile este feminin și romantic, atunci soluția ideală va fi reprezentată de lămpile cu un picior înalt și o nuanță simplă, de exemplu în alb sau bej.

O idee bună este, de asemenea, nuanța cu un motiv floral care va reda delicatețea interioară. Dacă dormitorul nostru este modern, alegerea noastră ar trebui să fie bazată pe lămpi minimaliste pentru noptieră cu forme neobișnuite.

Lămpi ieftine pentru noptieră - preț și calitate

Mulți oameni aleg lampa pentru noptieră perfectă pentru dormitorul lor, acordând atenție prețului pe care îl are. Este evident că vrem să economisim cât mai mult posibil, dar în același timp să avem o garanție că produsul achiziționat nu se va deteriora după câteva săptămâni de utilizare. Prin urmare este necesar să se acorde atenție materialului din care se face modelul, astfel încât, după un timp, să nu constatăm că nu mai corespunde așteptărilor noastre.

Prin urmare, merită să investești în lămpi pentru noptieră de calitate superioară. Aveți grijă de climatul dormitorului dumneavoastră și alegeți un model de lampă de noapte care se potrivește perfect stilului dumneavoastră. Cu o iluminare bine aleasă, fiecare seară va fi o adevărată plăcere în cameră după o zi grea.

Lămpi de noapte