Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Proiectoare exterioare

Proiectoare exterioare

Reflectoare externe

Reflectoarele de exterior sunt folosite în primul rând pentru a ilumina locurile cheie din grădinile noastre. Căi de acces, scări, iazuri, cascade, fântâni, statui, vegetație decorativă - toate aceste locuri necesită o sursă bună de lumină, astfel încât să fie vizibile atât în timpul zilei cât și în timpul nopții.

Selectarea lămpilor în faruri

Când vine vorba de reflectoare externe , merită combinate cu senzori de mișcare. Datorită acestui fapt, vom economisi o mulțime de energie care altfel ar fi irosită. Detectoarele de mișcare sunt recomandate în mod special pentru căile de acces și ușile de intrare sau scările abrupte.

Merită să verificați dacă farurile noastre sunt rezistente la condițiile meteorologice, în special la umiditate. Gradul de sigilare cu IP internațional (protecția internațională) ne va ajuta aici. Vorbește despre nivelul de protecție oferit de carcasa reflectorului. Este deosebit de important dacă echipamentul nostru electric are protecție împotriva ploii care se încadrează în direcții diferite. Este demn de menționat faptul că există chiar și modele de lămpi dedicate muncii sub apă, în principal pentru iluminatul decorativ al iazurilor și bazinelor.

Încă mai avem alegerea becurilor. Aici, nu merită să fii călăuzit de puterea însăși exprimată în wați. Un coeficient mult mai bun care descrie fluxul luminos real produs de lămpile noastre este numărul de lumeni. De exemplu, un bec de 100 wați este echivalent cu 1521 lumeni. Merită să comparați aceste două valori atunci când vine vorba de becurile clasice și cu LED-uri.

În condiții exterioare, nu ne pasă prea mult de culoarea luminii sau de indicele de redare a culorilor. Cu toate acestea, ar trebui să fim interesați de durabilitate. Becurile LED strălucesc mult mai mult decât clasic sau chiar halogen. De asemenea, merită menționată scăderea fluxului luminos. O scădere scăzută a cantității de lumină emisă este garantată numai de becurile LED de înaltă calitate.

Reflectoare de gradina

Diferite tipuri de lămpi sunt necesare pentru diferite locuri care necesită iluminare în grădină. Pentru căi, stâlpi de iluminat sau corpuri de iluminat încastrate vor fi cele mai bune. Lămpile în picioare sunt potrivite pentru spațiile deschise. Pereții clădirii sunt cel mai bine aprinși de proiectori sau proiectoare. Bazinele și iazurile pot fi decorate cu proiector proiectat pentru instalarea subacvatică. Merită să vă asigurați intrarea în casă cu un reflector adecvat, astfel încât să se îndrepte spre gaura de chei și mâner.

Nu este necesar să iluminăm fiecare colț al grădinii. Este mai bine să vă concentrați asupra câtorva "insule" de lumină, unde am selectat și decorat plantele decorative și locurile cheie precum porțile și căile de acces. O alternativă interesantă la sursa tradițională de energie sunt lămpile solare. Marele lor avantaj este posibilitatea de montare în aproape orice loc, fără a fi nevoie de o planificare prealabilă a unei rețele de cablare subterană. Înainte de a instala astfel de lămpi, asigurați-vă că vor avea acces la soare în cea mai mare parte a zilei. În contextul farurilor, merită luată în considerare metoda de asamblare a acestora. Să încercăm să proiectăm iluminatul nostru astfel încât acesta să necesite un spațiu relativ mic.

Proiectoare exterioare