Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi moderne

Lămpi moderne

Ce sunt lămpile moderne?

Lămpile moderne sunt un concept foarte general și, de fapt, fiecare își poate găsi propria definiție. Conceptul de „modernitate” are multe contradicții. Pe de o parte, ne concentrăm pe soluții simple, în timp ce data viitoare ne lăsăm lăsați purtați de fantezie și decidem soluții foarte fanteziste. În toată această nebunie, putem distinge mai multe caracteristici care pot fi atribuite în mod specific stilului modern.

Minimalismul este modern?

Categoric da! În aceste vremuri, ne-am săturat de decorațiuni de lux și soluții neconvenționale. Este mult mai bine și mai simplu să alegeți un interior minimalist, care va fi mai ușor de întreținut și organizat. Lămpile moderne vor completa perfect stilul minimalist al interiorului. Lămpile de acest tip pot adăuga perfect caracter și diversifica spațiul. În magazinul nostru puteți găsi multe soluții de iluminat interesante, dar minimaliste, care se potrivesc stilului lămpilor moderne .

Culori reduse sau culori îndrăznețe?

Și aici te voi surprinde .. Ambele răspunsuri se încadrează în stilul modern. Interioarele moderne sunt minimaliste, dar nu plictisitoare. Culorile puternice vor însufleți perfect și vor da caracter interiorului. Lămpile moderne cu culori puternice vor fi contrastul perfect pentru camerele luminoase, cărora vrem să le dăm culoare. Pe de altă parte, lămpile în culori strălucitoare și calme, cum ar fi albul, pot răcori și tonifica întreaga atmosferă a interiorului.

Se potrivesc și modelele fanteziste cu stilul modern?

Da! Stilul modern are multe contradicții. Pe de o parte, minimalismul, pe de altă parte, soluții interesante și îndrăznețe. Lămpile cu forme și modele originale sunt cu siguranță incluse în colecția de lămpi moderne. Vor stimula și diversifica interiorul și îi vor oferi o atmosferă unică.

Lămpi moderne - Recenzii despre produse


Lampa suspendată Orion 3 Alb Roșu alb GU10 3 x 25W
04 Aprilie 2018
Mai ieftin decât alte magazine. român

Lampa suspendată Orion 5 Alb Roșu alb GU10 5 x 25W
04 Aprilie 2018
Lampa scumpă, dar merită fiecare zlot cheltuit pe ea.

Reflectoare Ochi L Alb GU10 1 x 25W
04 Aprilie 2018
Lampa clasică, se potrivește în orice interior, recomand.

Lampa suspendată modernă albă LEO
04 Aprilie 2018
Magazin de încredere mare, vă recomand acest magazin online, sabinarudnicka

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Lămpi moderne