Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi de exterior

Lămpi de exterior

Lămpi în picioare în exterior

Aveți o grădină frumoasă, în curte, dar nu știți cum să o iluminați? În mod ideal, lămpile în picioare instalate în fața casei pot fi o soluție ideală. Iluminatul exterior ar trebui să fie utilizat și lângă intrarea în garaj sau pe verandă, în fața gardului din jurul proprietății. În oferta magazinului nostru puteți alege între dispozitive cum ar fi felinare de grădină, lămpi în aer liber în picioare sau bile de lumină pe o înălțime specială (picior). Iluminatul adaptat așteptărilor și spațiului exterior vă va permite să evidențiați frumusețea plantelor care cresc în grădină sau să lumineze intrarea în casă.

Ce merită să știți despre lămpile stătătoare externe?

Înainte de a cumpăra o lampă externă în picioare, trebuie să țineți cont de rezistența și rezistența echipamentului la condițiile meteorologice în schimbare. Iluminatul exterior ar trebui să fie echipat cu lentile cu un grad ridicat de protecție IP. Valoarea determină rezistența dispozitivului la factori externi, inclusiv praf, apă și precipitații, precum și impactul, de exemplu, cu pietriș sau grindină. Lămpile externe optime cu o valoare IP41 și mai mult vor fi optime. De exemplu, dispozitivele cu IP44 sunt rezistente la obiecte străine cu un diametru de 1,00 mm și mai sus, precum și ploaie și stropi de apă. Merită, de asemenea, să acordați atenție materialului lampii de grădină exterioare. Un stâlp de iluminat pentru grădină, realizat din oțel inoxidabil, va fi rezistent la precipitații de ploaie și temperatură. Datorită becului LED, dispozitivul va fi eficient și va economisi energia electrică și costurile asociate cu utilizarea echipamentului.

Ce iluminare și unde se potrivește cel mai bine?

În drum sau în grădină, va fi prezentat inițial un felinar de grădină cu vitralii. Dispozitivele au de obicei o înălțime reglabilă, care poate fi adaptată spațiului sau necesităților curente. Fonarele de gradina vor lumina mai mult spatiu. Merită să le folosiți pentru grădini mari, cu vegetație înaltă și luxuriantă. O soluție ideală pentru suprafețele de dimensiuni medii va fi o lampă în picioare cu o bilă. Elementul de iluminat este amplasat pe o platformă cu înălțimi diferite. Magazinul Lunares oferă bile luminoase în picioare pe un post înalt de 70, 100 sau chiar 150 cm. O propunere interesantă este și lampa de grădină Suma Leo 3 într-un stil modernist. Dispozitivul are un aspect unic și poate deveni un decor unic, deoarece este făcut exclusiv la comandă. Dacă vă interesează iluminarea discretă în aer liber, care nu va depăși avantajele grădinii și nu va deranja aspectul întregii proprietăți - lampa lampă de gradina de stat Suma va satisface așteptările de mai sus. Dispozitivul realizat într-un stil modern și cu o formă simplă de tub nu va fi în ochii oaspeților. Cu toate acestea, aceasta va ajuta la iluminarea împrejurimile dvs. imediate. O lampă de grădină exterioară se potrivește ușor între vegetație sau echipament de grădină. Stâlpul de iluminare cu LED-uri Linea va deveni, de asemenea, o sursă de lumină discretă în exterior. Cu toate acestea, forma simplă și modernă a unei lămpi de grădină poate fi folosită ca element decorativ.

Lumini permanente în exterior - Recenzii despre produse


Lampă de grădină RADO II 2 AL
28 Aprilie 2019
Serviciu frumos și contact bun cu magazinul, recomand

Lampa de gradina SUMA CUBE CB-330 DG
04 Aprilie 2018
Materiale specifice, recomand, mărci

Lampa de grădină suspendată SUMA INOX KWADRATOWA NEGRU 44 cm
04 Aprilie 2018
Lampa clasică, se potrivește în orice interior, recomand. judith.

SUMA INOX ST 022-1100 lampă de grădină în picioare
04 Aprilie 2018
- voi folosi serviciile magazinului online lunares.pl de mai multe ori

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminat de grădină - aranjamente și sfaturi Garden

Ce lămpi pentru grădină să aleagă? Sunt scumpe de operat? Cum să planificați cumpărăturile? Cu detalii, vă vom spune despre dispozitivele de iluminat pentru grădină. Vă vom sugera cum le puteți folosi pentru a vă încânta splendoarea!

Lămpi de exterior