Peste 48 000 de produse
{{ aa_name() }}

În aer liber, lumini de perete de grădină

În aer liber, lumini de perete de grădină

Lumini de perete în exterior

Becuri ca decorarea pereților casei

Zidurile oricărei case sau clădiri publice pot fi decorate cu lumini de perete în aer liber. Producătorii întâlnesc clienții din ce în ce mai exigenți - ei creează lămpi externe bazate în primul rând pe design modernist și corpuri de iluminat care arată exact ca pe fiecare peisaj arhitectural. În plus față de apariția problemei importante sunt funcțiile suplimentare ale luminilor externe. Aici avem opțiunea de a alege între aceste lămpi standard 230V sau solare. Extrem de utile în utilizarea luminarelor exterioare este de asemenea alegerea unei lămpi cu senzor de amurg. Pentru aceia dintre voi care se bazează pe consumul de lumină economică, am pregătit o ofertă de lămpi de perete cu led-uri în aer liber.

Iluminarea clădirii după întuneric folosind sconturi în aer liber

Lămpile de exterior sunt lămpi adaptate la orice condiții meteorologice: de la zăpadă la ploaie, la temperaturi ridicate. Construite din materiale rezistente din aluminiu și din oțel inoxidabil, acestea funcționează pentru o perioadă foarte lungă de timp. În plus față de fiecare producător de lămpi de perete oferă o garanție de 3 ani. Atunci când alegem iluminatul exterior în exterior, ar trebui să acordăm atenție aspectului unei asemenea lămpi, de preferință dacă lampa se potrivește stilului în care este proiectată casa. În magazinul nostru online aveți posibilitatea de a alege legarea corectă. Oferta noastră este foarte largă - de la sconturile clasice de pereți exteriori până la sconturile exterioare rustice, până la pereții modernizați de pereți.

Nivelul de protecție IP când se selectează iluminatul de perete exterior

"Evaluare internațională de protecție" în scurt timp. Aceasta este valoarea găsită pe fiecare carte de produs a pereților externi de pereți. Aceasta este o informație importantă - dacă doriți să instalați o lampă în afara clădirii. Valoarea IP ne spune cât de bine carcasa produsului protejează interiorul de a intra în părți periculoase, părți mici sau apă. Lămpile de iluminat exterior trebuie să aibă montanți care au un grad de protecție IP 54 sau care au oa doua cifră cu o valoare a IP mai mare de 4.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Interioare rustice Rustic floor lamp

Iluminat rustic și stil rustic

Citiți despre tendința designului interior cel mai la modă în acest an sau vedeți ce v-am pregătit pentru dvs. în categoria lămpilor rustice.

Stil rustic - recent foarte la modă. Mulți arhitecți o introduc în proiectele lor. O mulțime de oameni care inspiră inspirații de pe Internet, vă rearanjează sau finisează interiorul într-un stil rustic. Caracteristicile acestui stil sunt complexe. În plus, influența multor tendințe ale designerilor a determinat modificarea și modificarea definiției stilului rustic de-a lungul anilor.

Ce a determinat ca această tendință arhitecturală aparent modestă să câștige inimile atâtor persoane și să câștige peste mulți susținători? Te întrebi ce este un stil rustic? Să începem de la început.

În aer liber, lumini de perete de grădină