Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

În aer liber, lumini de perete de grădină

În aer liber, lumini de perete de grădină

Lămpile de perete pentru exterior oferă lumină locală care luminează decorativ pereții casei, exteriorul grădinii. Acest tip de iluminare diferă în ceea ce privește instalarea, funcția și nivelul de iluminare. Există o mare selecție de forme disponibile, dar cele mai populare modele sunt rotunde, ovale și alungite.

Lămpi de perete pentru exterior - iluminat practic și de designer

Majoritatea corpurilor de iluminat sunt modele de designer cu un decor complex și un aspect atractiv. Vor fi un decor luminos pentru fiecare grădină, fiecare fațadă. Cel mai adesea, aplicele de grădină sunt realizate din metal, iar piesele individuale sunt realizate cu patină de aur și argint. Corpul lămpilor de perete exterioare este realizat din metal sau plastic, protejat împotriva umezelii și, în unele cazuri, echipat cu un grilaj pentru a proteja împotriva deteriorării. Aplicațiile de perete sunt de obicei instalate la intrarea în casă.

Mulți oameni sunt obișnuiți cu faptul că este necesară iluminarea de înaltă calitate pentru a crea confortul necesar acasă. Aplica de exterior poate fi montată direct pe pereții clădirii sau pe gard. Acest tip de iluminat nu este doar atractiv din punct de vedere al aspectului, ci și foarte funcțional.

Lămpile de perete pentru exterior sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, au un grad ridicat de protecție, de ex. IP55, care garantează o rezistență ridicată la praf, praf și apă. Ele iau forme foarte eficiente, de ex. O minge de păpădie plasată într-un coș, o lampă ovală de tavan cu un geam din sticlă mată. Lămpile de perete sunt adesea o combinație de clasic și modern și arată minunat în grădină și pe aleea casei.

Aplice decorative de gradina

Lămpile de perete de grădină sunt proiectate pentru a ilumina aleile din grădină, a evidenția peluze, cărări, a crea o atmosferă de parc veche și a ilumina cafenelele și barurile în aer liber.

Acestea sunt concepute pentru a asigura o bună iluminare a spațiului în întuneric. Lămpile de perete se vor descurca bine cu ele, dau lumina potrivită pentru a lumina spațiul. Acest tip de iluminat, de regulă, este realizat din aluminiu, sticlă și plastic. Unele lămpi de perete de grădină au LED-uri care nu numai că iluminează grădina și zona înconjurătoare în întuneric, ci și o decorează.

O lampă de perete clasică de grădină pe un pandantiv cu vitralii arată frumos, realizată din aluminiu patinat pentru un bec E27, cu un grad de protecție IP 47 care confirmă etanșeitatea și rezistența la diferiți factori de mediu. Un alt exemplu de iluminare exterioară eficientă și practică este o lampă de perete de grădină cu o sursă de lumină LED încorporată, care se răspândește de jos și de sus, oferind iluminare eficientă. Carcasa ovală interesantă are un design modern și poate fi utilizată într-o varietate de stiluri arhitecturale.

Lămpi de perete cu senzor de mișcare

Una dintre cele mai recente realizări ale tehnologiei LED sunt lămpile de perete cu senzor de mișcare. Pe baza criteriilor de ergonomie, confort și economie de energie, acest tip de iluminat s-a dovedit a fi cea mai bună și cea mai economică soluție.

Lămpile de perete cu senzor de mișcare sunt folosite pentru a decora zona adiacentă casei și aparțin categoriei celei mai funcționale, adică iluminarea necesară iluminării temporare a pieței, a spațiului deschis și a terasei. Lămpile de perete sunt foarte convenabile, luminează partea necesară a zonei numai atunci când este necesar și nu în mod constant. Cel mai adesea, modelele cu senzor de mișcare sunt acum utilizate lămpi cu LED-uri, care oferă o prospețime moale, aproape zilnică, în orice moment al zilei.

Acestea vă permit să economisiți semnificativ energia electrică, iar posibilitatea implementării oricăror decizii de proiectare le permite să lumineze atât obiectele publicitare și arhitecturale, cât și zona de recreere a oricărui teritoriu. Unele lămpi de perete cu senzor de mișcare au un cap mobil, datorită căruia este posibilă direcționarea fasciculului de lumină în orice plan adecvat.

Principalele avantaje ale lămpilor de perete ieftine pentru exterior

Fațada unei clădiri poate avea elemente arhitecturale specifice care îi caracterizează stilul. Lămpile de perete ieftine pentru exterior nu sunt doar economice, ci subliniază și detaliile decorative și iluminează în mod eficient zona.

Lămpile de perete ieftine disponibile pentru exterior se disting prin:

  • Posibilitatea de a ilumina intrarea, dar în același timp să nu dirijeze iluminarea masivă.
  • Ușurința de instalare vă permite să o montați pe absolut orice perete.
  • Rotind aparatele într-o direcție sau alta, puteți crea presiunea necesară pe fațadă.

Datorită tipului de lămpi de perete cu împrăștiere a luminii, există următoarele tipuri:

  • Partea care difuzează lumina este în partea de jos și este acoperită în partea de sus. Acest model de lampă ajută la crearea unui efect în care se creează o zonă iluminată sub lampa de perete.
  • Versiunile combinate combină toate tipurile posibile și iluminează zona în toate direcțiile.
  • Carcasele complet închise sunt adesea realizate în nuanțe mate și, prin urmare, au o iluminare slabă.

Lampă de perete clasică, decorativă și ieftină, fabricată din aluminiu și plastic de culoare cireș, are un design interesant pentru utilizare într-un aranjament rustic și retro. Acest tip de iluminat este doar un exemplu al unei game largi de produse de iluminat care pot fi achiziționate la un preț rezonabil.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Interioare rustice Rustic floor lamp

Iluminat rustic și stil rustic

Citiți despre tendința designului interior cel mai la modă în acest an sau vedeți ce v-am pregătit pentru dvs. în categoria lămpilor rustice.

Stil rustic - recent foarte la modă. Mulți arhitecți o introduc în proiectele lor. O mulțime de oameni care inspiră inspirații de pe Internet, vă rearanjează sau finisează interiorul într-un stil rustic. Caracteristicile acestui stil sunt complexe. În plus, influența multor tendințe ale designerilor a determinat modificarea și modificarea definiției stilului rustic de-a lungul anilor.

Ce a determinat ca această tendință arhitecturală aparent modestă să câștige inimile atâtor persoane și să câștige peste mulți susținători? Te întrebi ce este un stil rustic? Să începem de la început.

În aer liber, lumini de perete de grădină