Peste 64 000 de produse
{{ aa_name() }}

Cum să luminezi camera copiilor

În timp ce iluminarea casei și a camerelor individuale nu provoacă prea multe probleme, proverbiale „scări” pot începe atunci când alegem lumina potrivită pentru camera copilului nostru, unde joacă un rol special. În categoria noastră Lămpi pentru copii, ne concentrăm pe toate cele mai interesante modele de corpuri de iluminat concepute în special pentru copiii noștri.

Children lamps Lămpi pentru copii și iluminare pentru camere pentru copii din magazinul Lunares.pl

Nu este un secret faptul că omul are nevoie de lumină. Atât natural cât și artificial, este necesar ca noi să trăim și să funcționăm normal. Ne reglează ritmul zilnic, are un impact semnificativ asupra stării noastre de spirit și, în funcție de culoare - ne determină să acționăm și ușurează pregătirea pentru somn. În timp ce iluminarea casei și a camerelor individuale nu provoacă prea multe probleme, proverbiale „scări” pot începe atunci când alegem lumina potrivită pentru camera copilului nostru, unde joacă un rol special. Prin urmare, merită luat în considerare alegerea expunerii adecvate.

Pentru un copil nou-născut care nu poate face distincția între zi și noapte în primele săptămâni de viață, problema luminii este crucială. Globurile oculare sensibile au nevoie de timp pentru a trece de la modul burtă la condiții din afara acestuia. Prin urmare, putem abandona imediat iluminatul central intens - lămpi suspendate - sau lămpi de podea care ocupă spațiu. O soluție excelentă aici vor fi aplicațiile.

Children lamps Lampa de perete pentru un copil - Biedronka

Conforturi pentru copii

Conforturile sunt un tip universal de lămpi. Acestea sunt tratate ca iluminat decorativ sau de susținere de dimensiuni reduse, montate pe perete. Sunt o sursă de lumină moale și delicată, care nu deranjează și nu irită ochii. Montat peste pătuț sau masă de schimbare va facilita cu siguranță îngrijirea de noapte și de noapte a bebelușului, introducând în același timp dispoziția potrivită. Pentru un student mai în vârstă, fixat chiar deasupra patului, pot înlocui cu ușurință lampa de noapte, dând un sentiment de securitate și facilitând citirea de seară a basmelor.

Noile modele emergente pot fi împărțite în două categorii de bază: aplicații pentru fete și aplicații pentru băieți.

Wall lamp rabbit Sconce pentru o fată - Iepure

Wall lamp car Lampa de perete pentru un băiat - Mașină

Corpurile de iluminat disponibile pe piață pot fi deschise sau închise, transparente și lapte, orientate în sus sau în jos. Lumina emisă de lămpile de perete opace este blândă și relaxantă, în timp ce lampa deschisă reflectă tavanele și pereții, în același timp devenind mai intensă. Pentru camera bebelușului merită să alegeți lămpi de perete opace în nuanțe pastelate, oferind o lumină oarecum dispersată și reflectoare. Pentru copiii puțin mai mari, cu siguranță vom găsi ceva care să se potrivească gusturilor lor - în prezent, motivul foarte popular al lămpilor de perete sunt personaje de basm sau nuanțe de lună și soare asociate cerului și luminii în formă de lună, stele și nori.

În camera bărbatului în vârstă (care îndeplinește simultan multe funcții), merită luat în considerare în special aspectul iluminatului. O soluție excelentă este lămpile de tavan agățate, oferind o lumină strălucitoare și uniform dispersată, de exemplu în formă de cilindru, care mărește în continuare raza de expunere a zonei destinate distracției. Acolo unde știința domină, se pot verifica luminile de birou. Să ne amintim că lumina cu care citește copilul ar trebui să fie ascuțită și rece, iar copilul nostru nu ar trebui să privească sursa sa. Prin urmare, o soluție interesantă este o formă de abajur. Aplicațiile menționate mai sus, montate deasupra patului, sau lămpi mici de noptieră, sunt minunate pentru tăcerea simțurilor, potrivite ideal pentru dormit și pentru citirea basmelor, oferind în același timp atmosfera potrivită.

Poate vă va interesa produsele din aceste categorii?

Scaune pentru copii, Lustre pentru copii, Lămpi de birou pentru copii, Lămpi suspendate pentru copii, Plafoane pentru copii, Lumini de noapte pentru copii

Distribuie această pagină