Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Organizatori

Organizatori

Dezordinea din lucrurile personale te poate înnebuni. Problema cu organizarea locului pe birou, lipsa lucrurilor mici, lipsa ordinii logice în cosmetică ... și chiar uitarea datelor importante - toate aceste probleme pot fi rezolvate de organizatorul !

Accesorii pentru mobilă - un organizator eficient

Eficace , adică una care se potrivește cu toate lucrurile care au rămas până acum pe birou. Rafturi, compartimente, umerașe - toate acestea vă pot ajuta să vă organizați mizeria. Organizatorul poate fi o piesă de mobilier pe care puteți pune un caiet cu cele mai importante note, cartea dvs. preferată, cheile, huse pentru ochelari, telefon, chei, pixuri etc. plută sau plasă metalică pe care poți agăța ceva.

Organizator pentru un copil

Nu numai adulții trebuie să își organizeze spațiul. Organizatoarele de materiale pentru jucării sau accesorii pentru îngrijirea bebelușilor vor facilita funcționarea într-un spațiu pentru copii. Un organizator colorat pentru un adolescent va fi ca o masă de toaletă, unde o doamnă își va ascunde comorile sau instrumentele pentru jocul creativ. Colțul unui copil pur și simplu nu se poate lipsi de un articol atât de util, care poate fi, de asemenea, un element al designului interior.

Organizator cosmetic? De ce nu?!

Femeile care acordă atenție aspectului lor se luptă adesea cu produsele cosmetice dezordonate. Rujuri, cerneluri, lacuri de unghii, umbre, balsamuri ... la urma urmei, trebuie să le sortați undeva și să le protejați de daune. Un organizator cosmetic funcțional ar trebui să rezolve problema. Articolele mici pot fi puse în sertare, în timp ce cele mai mari ar trebui așezate pe rafturi, menținând în același timp principiul conform căruia cele mai înalte produse cosmetice - creme, perii, cerneluri - trebuie plasate în spate, iar cele inferioare chiar în față. Această regulă vă va permite să găsiți rapid elementul pe care îl căutați.

Organizator de perete - este doar pentru o femeie?

S-ar putea părea că doar femeile se luptă cu dezordine pe birou și totuși această problemă afectează și partea masculină a societății - și nu numai în locuri precum garaje sau ateliere! Un organizator de bun gust, serios, în culori modeste, va rezolva problema mizeriilor de pe biroul fiecărui bărbat.

Organizatori