Peste 64 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lampi De Gradina

Lampi De Gradina

Lampi Sferice De Grădină

O lumină frumoasă și modernă pentru grădina dvs.

Această iluminare frumoasă și modernă pentru grădină și apartament va lumina frumos căile din jurul casei dvs., încântându-vă pe dvs. și pe oaspeții dvs. De iluminat este în plus față de calitățile estetice este foarte funcțională. Lumina nu este focalizată și, din cauza împrăștierii, obținem mai multă lumină și creăm un climat unic.

Lămpi cu baloane de grădină și condiții meteorologice

Creat cu materiale rezistente rezistente la condiții nefavorabile. Cel puțin protecția IP44 permite utilizarea în condiții de siguranță în aer liber, fără riscul ploii sau al altor furtuni. Unele dintre bilele noastre de gradina au o protecție IP67 - aceste bile sunt practic impermeabile, permițându-le să fie aruncate în piscină sau iaz și bucurându-se de un frumos iluminat plutitor.

O selecție largă de bile de grădină

Sferele noastre de grădină pot fi împărțite în două tipuri: sfere de grădină cu grădină și sfere de grădină solare. Lămpile cu lămpi de putere furnizează lumină puternică, indiferent de condițiile atmosferice ale locației lămpii. Instalarea lor aparent dificilă se realizează sub formă de operare fiabilă indiferent de ora din zi. Soarele de grădină solare se încarcă de la lumina zilei și se cuplează automat când este întunecată prin utilizarea senzorului integrat de amurg. Iluminatul solar datorită faptului că nu necesită energie externă, economisesc energia electrică și ne oferă flexibilitate și flexibilitate în plasare. Iar atunci când locația originală ne-am plictisit putem să luăm această lampă și să ne mutăm în orice alt loc. Bilele de gradina IP67 pot fi aruncate in piscina sau iaz - acestea vor pluti pe apa, incarcarea zi si noapte straluceste frumos.

Toate bilele de grădină sunt acoperite de o garanție de 3 ani de la producător.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Bilele solare - vor supraviețui iarna? Test pe termen lung Set de bile solare

Lămpile solare, alimentate cu energie solară, sunt soluția perfectă pentru toți cei care doresc să aibă grijă de mediu. Sunt ecologice, eficiente și puteți spune că strălucesc gratuit. Cu toate acestea, mulți oameni sunt îngrijorați că, dacă soarele este limitat, de exemplu, pe vreme noroasă sau pe timp de iarnă, lămpile vor fi foarte slabe sau deloc. Rezistă mingea solară la iarnă? Va străluci în ciuda lipsei de soare?

În fața magazinului nostru am așezat o bilă solară și am urmărit-o să funcționeze, mai ales pe timp de iarnă. Iată raportul nostru despre utilizarea unei lămpi solare!

Sfaturi și idei pentru iluminat exterior Bega

Iluminatul exterior este mai mult o necesitate decât un lux în prezent. Iluminatul exterior este disponibil în toate formele și dimensiunile, deci are multe aplicații diferite. Indiferent dacă doriți să completați decorul casei dvs. sau să încercați să creșteți nivelul de iluminare în toată casa, iluminatul exterior vă poate ajuta.

Lampi De Gradina