Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Luminări încastrate

Luminări încastrate

Luminări încastrate - iluminat plat funcțional

Din ce în ce mai mulți oameni decid să instaleze corpurile de iluminat încastrate în apartament, care funcționează bine ca o sursă de lumină eficientă. O gamă largă de astfel de produse vă permite să vă potriviți în mod ideal cu necesitățile membrilor gospodăriei și caracterul interiorului. Puteți opta pentru modele cu diametru mare sau corpuri de iluminat mici, care vor acționa ca puncte subțiri luminoase în cameră

Corpuri de iluminat tavan încastrat și design interior

Producătorii renumiți de acest tip de iluminat răspund așteptărilor fiecărui client - atât în ceea ce privește funcționalitatea, cât și valorile estetice. Puteți alege cu ușurință corpuri de iluminat care se încadrează în aranjamentul clasic, hotărând, de exemplu, pe produse cu finisaj în culoarea aurului antic sau a cuprului antic. Acest stil va cuprinde și variante inspirate din designul floristic. Pe de altă parte, un apartament modern poate fi dotat cu fitinguri minimaliste în care domină geometria geometrică. Diversitatea se referă nu numai la forma, ci și la culori, adesea distins prin culori neobișnuit de stabilite. Alternativa originală pentru corpurile de iluminat negru, alb, auriu și transparent poate fi modelul menținut în tonuri albastre, verzi sau roșii, care ajută la relansarea designului interior.

Sistemele de iluminat încastrate funcționale nu numai la nivelul plat

Corpurile de iluminat încastrate reprezintă o soluție de iluminare foarte practică, motiv pentru care ele sunt o alegere excelentă, printre altele, pentru proprietățile imobiliare comerciale. Ei se află perfect în hoteluri, pensiuni și restaurante. Merită acordată atenție modelelor mobile, care pot fi direcționate perfect către o anumită zonă. Oferta include, de asemenea, corpuri de iluminat încastrate în exterior adaptate pentru montarea într-un perete, tavan sau podea. Ele sunt modele rezistente la factori externi, inclusiv condiții meteorologice nefavorabile. Producătorii sugerează accesorii care diferă în funcție de tipul de sursă de lumină. Pentru amatorii de soluții de economisire a energiei, modelele alimentate de diode LED moderne vor fi o propunere excelentă.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Luminări încastrate