Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Lămpi de perete încastrate

Lămpile de pe perete creează o iluminare estetică și interioară. Carcasele dispozitivului sunt ascunse în fațade, scări și trotuare, numai părțile frontale bine văzute.

Astfel de lămpi LED sunt o tendință de iluminat exterior modern. Această categorie de iluminat are o eficiență energetică ridicată, economisind energie electrică în comparație cu lămpile clasice, atingând 50-90%. În plus, lămpile încastrate cu LED funcționează fără probleme pentru mai mult de 50.000 de ore. În timpul vieții garantate, elementele LED nu trebuie înlocuite, ceea ce elimină costurile de dezasamblare și instalare ulterioară a echipamentului.

Lămpi moderne cu LED-uri încastrate pentru interior și exterior

Lămpile cu LED-uri încastrate din oțel inoxidabil și sticlă mată au un grad ridicat de protecție IP65. Astfel de protecție asigură o rezistență ridicată și rezistență la praf, umiditate și condiții meteorologice dificile. Becurile pot fi folosite în industrie deoarece au rezistență la asemenea factori precum clorul, sarea și rugina. Sunt disponibile lămpi pe perete cu 4 LED-uri cu putere de 0,3 W, cu o temperatură de culoare de 3000 K. Un transformator convențional este necesar pentru acest tip de iluminat. Becurile sunt proiectate pentru a fi montate în perete, precum și scări, trotuare, căi de acces.

Lămpi încastrate externe (care necesită alimentarea unui modul LED 24 V)

Acest tip de lămpi externe încastrate în perete sau în sol au două intrări de cabluri. Lampa pătrată din argint este fabricată din oțel inoxidabil și sticlă transparentă. În cazul instalării într-un substrat orizontal, este necesar un strat de drenaj de 20 cm. Gradul ridicat de protecție IP67 garantează rezistența la efectele directe ale prafului, apei și umidității. Este posibil să instalați lampa în pământ cu puțin trafic.

Lampa modernistă încastrată în perete este proiectată pentru a ilumina clădirea. Forma dreptunghiulară, tehnologia LED și utilizarea materialelor, cum ar fi oțel inoxidabil, aluminiu, policarbonat, asigură iluminarea economică și eficientă. Lampa are o culoare caldă și un grad ridicat de protecție IP54 împotriva prafului, umezelii și apei. Strălucirea excelentă a corpului de iluminat oferă posibilitatea instalării acestuia în pereții caselor particulare, clădirilor de birouri, magazinelor etc.

În magazine există o gamă largă de modele pentru montare pe perete cu carcasă rotundă, dreptunghiulară, pătrată și diferiți parametri de iluminare. Producătorii garantează fiabilitatea și durata lungă de viață a acestor lămpi fără scăderea semnificativă a performanțelor.

Domenii de utilizare pentru lămpi montate pe perete montate în exterior

Echipamentele de iluminat sub formă de lămpi încastrate pe perete au proprietăți funcționale ridicate și design elegant. Built-in lămpi în aer liber vor decora aspectul arhitectural al centrelor de cumpărături și de afaceri, hoteluri și restaurante, apartamente și clădiri private de locuințe. Dispozitivele de montare pe perete cu rezistență crescută la impact și protecție împotriva căldurii și a umezelii vor funcționa în mod regulat în spații industriale și depozitare, facilități sportive deschise, parcări auto și benzinării. Becurile încorporate în perete vor furniza iluminat decorativ elegant în clădiri private și comerciale.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminat de grădină - aranjamente și sfaturi Garden

Ce lămpi pentru grădină să aleagă? Sunt scumpe de operat? Cum să planificați cumpărăturile? Cu detalii, vă vom spune despre dispozitivele de iluminat pentru grădină. Vă vom sugera cum le puteți folosi pentru a vă încânta splendoarea!

Lămpi de perete încastrate