Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Lămpi deasupra capului

Lămpile de depășire sunt de obicei instalate în pământ, între finisajul căii de acces. Acest tip de iluminat exterior conține diode LED, datorită cărora oferă utilizatorilor economii de energie. Denumirea acestui tip de iluminat indică faptul că puteți conduce mașini pe ele fără a le deteriora, astfel încât acestea sunt utilizate în garaje, trotuare și alei.

Ce sunt lămpile aeriene?

Lămpile de depășire sunt foarte strânse datorită gradului ridicat de protecție, care este de obicei IP67. Astfel de caracteristici fac posibilă montarea acestor corpuri de iluminat în exterior în orice condiții meteorologice. Alegând aceste produse, puteți asigura iluminarea perfectă a zonei care duce de la intrarea în proprietate la garaj sau la ușa clădirii.

Lămpile de depășire se disting prin diferite puteri și forme interesante. Corpurile de iluminat se mai numesc și lămpi la sol datorită modului în care sunt montate și utilizate. Cele mai frecvente pe piață sunt dimensiuni mai mici, cum ar fi: înălțimea cutiei: 13,5, diametrul cutiei: 10 / 7,2, dar puteți găsi adesea corpuri de iluminat mai mari cu un diametru de 22,5 cm. În funcție de fluxul luminos optim, trebuie selectată dimensiunea și puterea corespunzătoare a corpului de iluminat extern.

Corpuri de iluminat funcționale

Cele mai frecvente corpuri de iluminat de pe alee au o sursă de lumină îndreptată în sus, dar puteți cumpăra și lămpi în care unghiul de incidență al luminii poate fi reglat. Atunci când căutați iluminat exterior, trebuie luată în considerare cea mai mare sarcină tolerată de corpul de iluminat pornit.

Persoanele care dețin deja corpuri de iluminat în funcțiune își apreciază valoarea și funcționalitatea. Când căutați economii la facturile de energie electrică, puteți alege lămpi cu senzor de mișcare încorporat care se activează numai în anumite situații. Corpurile de iluminat moderne cu motor sunt acum disponibile în magazine și pot fi adaptate pentru a se potrivi cu designul terenului și al peisajului.

Materialele de înaltă calitate utilizate pentru producția corpurilor de iluminat asigură nu numai o durabilitate excelentă și o utilizare îndelungată, ci și decorarea zonei din jurul casei și a grădinii. Fiecare utilizator poate obține efectul vizual pe care l-a intenționat și se poate bucura de siguranța oferită de lămpile de regim. Datorită acestor accesorii, puteți lumina perfect poarta de intrare, garajul, precum și orice zonă a grădinii și a zonei de acasă.

Exemple de lămpi aeriene practice și eficiente

O lampă cu LED încastrată de la excelenta companie italiană Ares poate fi montată pe perete sau în sol, oferind fasciculul de lumină dorit în fiecare caz. Corpul de iluminat fabricat din plastic și oțel inoxidabil în crom și un strat de sticlă securizată este un produs extrem de durabil. Pentru o mai bună etanșare a lămpii, producătorul a folosit o garnitură de silicon și șuruburi, care împreună au dus la un grad ridicat de protecție a IP 67. Umiditatea, praful, înghețul și zăpada nu reprezintă o amenințare la funcționarea eficientă a acesteia. Corpul de iluminat are o dimensiune mică, ceea ce îl face rezistent la traficul redus al vehiculului.

Un alt produs Ares este lampa de depășire din aluminiu turnat sub presiune, cu difuzor sablat sau transparent. Protecția împotriva ruginii este asigurată de o acoperire cu două straturi și totul conferă gradul de protecție IP67, ceea ce înseamnă că corpul de iluminat poate fi utilizat în grădină în toate condițiile de mediu.

Atunci când căutați soluții de design interesante, puteți alege o lampă de suprafață în formă pătrată care poate fi montată atât pe perete, cât și în sol. Corpul de iluminat cromat cu fosfor nu iese deasupra suprafeței, are sticlă întărită cu o garnitură din silicon. Etanșeitatea ridicată a lămpii depășite cu IP67 permite utilizarea acesteia în toate condițiile meteorologice. Un astfel de corp de iluminat are o sarcină maximă de până la 2000 kg.

Dacă este necesar, pot fi folosite lămpi aeriene cu o sarcină maximă de 3500 kg. Aluminiu anodizat sablat și etanșeitatea corpului de iluminat IP67 garantează calitatea sa înaltă. Pe de altă parte, pentru a ilumina copacii, arbuștii, pereții și o casă, va fi potrivită lampa LED de depășire din aluminiu, oțel inoxidabil și sticlă securizată cu un diametru superior și inferior de 10 / 7,2. Lampa rotundă cu acces LED cu unghi de dispersie a luminii de 25 de grade are o lumină albă caldă și luminează perfect pereții, aleea și căile. Acest tip de lampă poate fi achiziționat și într-un cadru pătrat.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminat de grădină - aranjamente și sfaturi Garden

Ce lămpi pentru grădină să aleagă? Sunt scumpe de operat? Cum să planificați cumpărăturile? Cu detalii, vă vom spune despre dispozitivele de iluminat pentru grădină. Vă vom sugera cum le puteți folosi pentru a vă încânta splendoarea!

Lămpi deasupra capului