Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpile de pe hol

Lămpile de pe hol

Lămpi de hol

Holul este o cameră care are de obicei o suprafață mică. Din acest motiv, uneori îi tratăm neglijent, ceea ce este o mare greșeală. Este un interior care sugerează oaspeților noștri cum arată restul casei, motiv pentru care ar trebui să fie vitrina noastră. Iluminarea adecvată pentru hol va ajuta cu siguranță la dispozitivul său. Ca și în cazul altor interioare, lămpile de pe hol ar trebui să arate bine și să ofere cantitatea potrivită de lumină. Alegerea iluminatului depinde de zona sălii și de accesul la lumină naturală. De obicei, holul este o cameră întunecată, deoarece nu există ferestre în ea. Merită să creați o atmosferă confortabilă în acest interior, încurajându-vă să folosiți restul casei. Lămpile pentru hol cu un dimmer au devenit recent foarte populare. Sunt o alegere bună pentru oamenii care încearcă să economisească energie. Amintiți-vă că lumina din hol trebuie să fie caldă pentru a semăna cât mai mult cu lumina naturală. Alegerea specifică depinde de preferințele noastre. În apartamentele moderne, minimaliste, merită să vă concentrați asupra iluminatului modern pentru hol. Cu toate acestea, în interioarele clasice, cu siguranță vor funcționa lămpile suspendate clasice pentru hol sau un candelabru pentru hol, stilizat ca un antic.

Magazinul nostru oferă

Magazinul Lunares.pl oferă multe opțiuni de iluminare. În oferta noastră puteți găsi cu ușurință iluminatul sălii de vis. Prin urmare, merită să știți cum să le alegeți în funcție de dimensiunea camerei. Într-un interior mic, o singură sursă de lumină poate fi suficientă. O lampă suspendată pentru hol va fi perfectă pentru acest rol. Lampa suspendată cu abajur alb disponibil în sortimentul nostru se potrivește în apartamente elegante, tradiționale. Va atrage, de asemenea, iubitorii de interioare minimaliste. O zonă mică poate fi, de asemenea, iluminată de un tavan de hol - de exemplu, un tavan cu două brațe . Pe de altă parte, o sală mare are nevoie de mai multă lumină. Dacă ne luptăm cu tavanele joase, merită să ne punem un ochi halogen . Desigur, nu unul, ci mai multe, plasate în mod rezonabil - în funcție de lungimea totală a interiorului. Garantează iluminarea adecvată fără a reduce optic spațiul. De asemenea, puteți alege un set care va face sala confortabilă și elegantă. Lampa suspendată Aladyn și lampa de perete Alladyn vor ajuta la amenajarea unei săli medii sau mari. Lampa suspendată este concepută pentru a ilumina camera de sus, în timp ce lămpile de perete pentru hol pot fi montate într-un loc selectat pe pereți. Vor funcționa mai ales atunci când o oglindă este atârnată în hol. Într-o astfel de situație, merită să plasați o lampă de perete în stânga și cealaltă în dreapta pentru a asigura iluminarea simetrică a oglinzii. După cum puteți vedea, aspectul holului poate fi ușor modificat prin alegerea iluminării potrivite. Să nu uităm de acest interior, pentru că este vitrina întregii case, care te încurajează să folosești restul.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Lămpile de pe hol