Peste 48 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpile de pe hol

Lămpile de pe hol

Holul sau coridorul este locul unde se traversează căile întregii case. Din acest motiv, ar trebui să fie bine aprins. Luminile cu dimmer vor fi o soluție excelentă, deoarece sunt eficiente din punct de vedere energetic și creează o dispoziție plăcută. Mulți arhitecți implementează idei de iluminat pentru holuri și coridoare care au senzori de mișcare. Multe produse au, de asemenea, senzori de amurg care schimbă inteligent intensitatea sau culoarea luminii. Cel mai bine este să alegeți iluminarea cea mai apropiată de lumina zilei. Vă invităm să vă familiarizați cu sugestiile noastre de lămpi pentru hol și coridoare, printre care veți găsi lumini pandantive, lustre, lămpi de perete și alte lămpi, care se vor potrivi perfect și se vor potrivi în orice interior.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Lămpile de pe hol