Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Lămpi de perete pentru copii

Sconturi pentru camera copiilor

Scaunele pentru copii sunt corpuri de iluminat subțiri, mici, care sunt montate pe perete și aparțin așa-numitei secțiuni. iluminat decorativ și suport.

Ideal pentru locurile în care nu există prea mult spațiu, de exemplu, pentru a pune o lampă de podea. Suporturile pentru pereți pentru copii se dovedesc a fi o soluție bună, de asemenea, atunci când nu este nevoie de iluminare puternică.

sconturi pentru copii lampă pentru copii lampă de noptieră pentru copii

Lămpile pentru copii ca o sursă bună de lumină

Lămpile de pe perete oferă o lumină moale și blândă, care nu vă rănește ochii. Scaunele pentru copii montate deasupra patului disipa perfect întunericul și pot fi folosite ca o lampă de noptieră - ideală pentru citire.

Ce lampă de perete pentru un copil să aleagă?

Corpurile de iluminat de la secțiunea pentru bobine pot direcționa lumina în sus sau în jos. Umbra lor poate fi transparentă sau lăptoasă. Lampa de perete poate da lumina închisă sau deschisă. Dacă doriți să creați o iluminare subtilă - vă recomandăm să alegeți sconce cu o nuanță de lapte sau opace.

Ochii nou-nascutilor sunt foarte delicati, asa ca ar trebui sa alegeti astfel de sconturi pe care nu le ofera o lumina puternica, luminoasa, dar delicata si subtila - in aceasta situatie, va sfatuim sa folositi o selectie larga de lumanari cu opac abajur. Culorile unei astfel de burete ar trebui să fie delicate - pastel, luminos. Copiii și studenții mai în vârstă sunt plini de energie și o folosesc în primul rând pentru a cunoaște lumea din jurul lor.

Iluminatul din camera lor ar trebui instalat suficient de înalt încât să nu fie spart sau deteriorat. Lumina emisă de sconturi în camera copilului adult trebuie să fie luminată. În magazinul nostru veți găsi multe modele de sconturi cu motive din lumea basmelor atractive pentru copiii noștri. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta de lămpi de perete pentru copii

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Cum să luminezi camera copiilor Children lamps

În timp ce iluminarea casei și a camerelor individuale nu provoacă prea multe probleme, proverbiale „scări” pot începe atunci când alegem lumina potrivită pentru camera copilului nostru, unde joacă un rol special. În categoria noastră Lămpi pentru copii, ne concentrăm pe toate cele mai interesante modele de corpuri de iluminat concepute în special pentru copiii noștri.

Lămpi de perete pentru copii