Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Mese Mici

Mese Mici

Cele mai bune măsuțe de cafea pentru casa ta

Toate măsuțele de cafea sunt mobilier excelent și util pentru casa sau apartamentul dvs. Arată grozav, indiferent dacă au picioare drepte, albe sau picioare metalice întinse, în formă de cerc. Sunt folosite pentru a bea cafea sau băuturi cu prietenii și familia, precum și ca raft pentru decorațiuni.

O bancă mare pentru sufragerie este baza pentru primirea oaspeților Băncile sufrageriei servesc drept loc de întâlnire. De asemenea, sunt folosite ca mese de cină, în principal datorită suprafeței lor mari. Elegante și minimaliste, ele sunt întotdeauna alese cu nerăbdare de toată lumea, astfel încât să puteți fi siguri că oaspeții dvs. vor fi întotdeauna încântați, indiferent de gustul lor! Pivotant, cu sticlă sau lemn - băncile mari pentru camera de zi sunt în primul rând multifuncționale.

Este utilă consola albă?

Răspunsul la această întrebare este simplu - da, desigur! Consola albă este perfectă pentru a așeza o fotografie sau un ghiveci cu o plantă pe ea, precum și o oglindă cu care poți face machiaj rapid. Culoarea albă este foarte versatilă și la modă în același timp. Se potrivește perfect cu orice tip de decor.

Masă de cafea albă, un loc modern de discuție

Măsuțele albe sunt perfecte ca un loc central în casa ta. Funcția lor este de a primi oaspeți! Datorită lor, avem multe subiecte despre care să vorbim. Albul se armonizează bine cu mobilierul alb sau negru. De asemenea, nu este la fel de popular ca lemnul, astfel încât să puteți ieși în evidență într-un mod ușor și estetic. Măsuțele de cafea au de obicei patru picioare, deși, desigur, aceasta nu este o regulă.

Măsuțele transparente moderne sunt cea mai recentă modă! Vedeți de ce.

Recent, mesele de cafea transparente moderne , care sunt pur și simplu transparente, devin din ce în ce mai populare. Sticla sau plexiglasul sunt cele mai des alese materiale. Ambele sunt durabile și arată minunat, mai ales la lumina zilei. De asemenea, acestea nu sunt predispuse la zgârieturi, la fel ca în cazul meselor din lemn. Plasticitatea sticlei este incomparabil mai mare decât cea a lemnului.

Mese Mici