Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Senzori de mișcare și amurg

Senzorii de mișcare și de amurg datorită consumului redus de energie și a consumului redus de energie economisesc energie și aduc beneficii financiare semnificative. Lămpile fluorescente echipate cu aceste senzori permit activarea automată a instalației cu detectarea mișcării. Este o modalitate foarte bună de a comunica cu lumini, coridoare sau scări. Comutatorul de luminozitate permite pornirea lămpii la o anumită intensitate a luminii.

Ce sunt senzorii de mișcare și amurg?

Senzorul de mișcare, cunoscut și ca detectorul de mișcare, așa cum sugerează și numele, detectează mișcarea din gama sa, declanșând includerea altor componente sau dispozitive. Prin utilizarea diferitelor mecanisme de acțiune în senzorii de mișcare, puteți identifica mai multe tipuri de dispozitive și alegeți unul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. La început, este de remarcat faptul că posibilitatea conectării senzorului la alte dispozitive electronice crește semnificativ posibilitățile de utilizare a acestuia. Diferitele tipuri de senzori sunt utilizate cel mai adesea pentru a activa iluminarea, pentru a declanșa o alarmă.

Senzorii de mișcare care activează lămpile sunt, de asemenea, utilizați în locuri publice. Din acest motiv, consumul de energie în coridoarele sau băile diferitelor instituții sau întreprinderi este redus. Ca urmare, acești senzori pot opri suplimentar lumina dacă nu este detectată prezența în cameră. Din acest motiv, unele dintre ele sunt numite senzori de prezență.

Amplificatoare. Pe de altă parte, senzorul de luminozitate declanșează lumina imediat după întuneric. Astfel de senzori sunt de obicei instalați în aer liber. După expirarea lămpii, lămpile se sting. Cu toate acestea, trebuie reținut faptul că senzorul de amurg trebuie instalat în locul potrivit. Ele nu funcționează la umbra și unde intensitatea luminii de zi este foarte scăzută. Amortizorul de lumină detectează lumina în funcție de intensitatea acesteia.

Senzorii de mișcare și amurg sunt dispozitive de comandă automată a surselor de lumină, în funcție de nivelul luminii din mediul înconjurător. Cu alte cuvinte, senzorii funcționează în modul automat și pornesc și opresc lumina după atingerea unui anumit nivel de iluminare în locul instalării. Cel mai adesea, senzorii sunt instalați în locuri unde lumina naturală este iluminată de lumina naturală și când este întunecată, cu lumină electrică. Astfel de locuri includ intrări la clădiri rezidențiale, intrări la garaje, căi de acces, drumuri, vitrine și multe altele.

Beneficiile senzorilor de mișcare și amurg

Senzorii de mișcare și de crepuscul sunt un comutator fotosensibil și un fotosensor de amurg care se oprește și pornește lumina în funcție de nivelul de iluminare. Dispozitivul este foarte convenabil de utilizat și are o serie de avantaje față de soluțiile clasice.

  • Automatizarea completă a proceselor. Când nivelul activității solare este redus la o anumită limită, senzorul o recunoaște și pornește lumina.
  • Economie de energie. Lampa va străluci doar până când nivelul soarelui va crește din nou. Vă permite să opriți lumina în diverse locuri publice și publice imediat după zori.

Cele mai populare modele sunt celula încorporată. Ideal pentru utilizarea în exterior, deoarece acestea au o fotocelula protejată împotriva factorilor externi: apă, praf, abur, căderi de temperatură și deteriorări.

Aplicarea senzorilor de mișcare și amurg

Senzorii de mișcare și crepuscul sunt utilizați în iluminatul exterior. De exemplu, lămpile solare sub formă de sconturi cu carcasă puternică din plastic și policarbonat. Panoul solar mare, instalat destul de repede, alimentează energia consumată indiferent de cantitatea de soare din timpul zilei. Gradul de protecție al unei astfel de lămpi de perete cu senzor de mișcare încorporat și amurg este IP44, datorită căruia are o bună protecție împotriva condițiilor de mediu.

Lampă LED cu perete solar cu senzor și protecție IP54, iluminat de economisire a energiei și rezistență la condițiile meteorologice. Lămpile solare cu senzor de mișcare și amurg sunt potrivite pentru iluminarea porților de intrare, a lămpilor de garaj etc. Lampa solară cu lumină solară cu senzor de mișcare și amurg luminează perfect zona din jurul casei, luminează zona de grădină etc.