Peste 64 000 de produse
{{ aa_name() }}

Cum să alegi lampa de birou potrivită?

O lampă pusă pe un birou sau montată lângă un loc de muncă afectează eficiența activităților și concentrarea. Iluminarea potrivită va determina obosirea rapidă a ochilor, va provoca dureri de cap și chiar greață. Lumina nu trebuie să fie prea intensă sau prea slabă. De asemenea, ar trebui să țineți cont de natura muncii și de utilizarea stației de lucru - fie că vom sta la birou doar în timp ce studiem sau poate câteva - pe câteva ore pe zi.

Setarea lămpii

O regulă universală folosită la aranjarea unui birou și alegerea dintre lămpile de birou este setarea iluminatului în funcție de mâna dominantă pe care o scriem. Pentru oameni:

  • Dreapta - lampa trebuie să fie în partea stângă a biroului;
  • Stânga - așezați sursa de lumină în partea dreaptă a biroului.

Soluția de mai sus permite o mai bună iluminare a spațiului de lucru. Un student sau arhitect care folosește un birou nu va fi iritat aruncând o umbră prin mână, de exemplu pe un caiet sau o carte.

Lampa de birou LED reglabilă cu comutator Loft va oferi o iluminare adecvată și va afecta confortul lucrului. Forma originală, geometrică a dispozitivului va deveni o decorare intrigantă într-un birou privat sau acasă.

Lampa loftowa

Atunci când suprafața blatului de birou nu permite utilizarea unei lămpi de birou în picioare - merită să alegeți un dispozitiv care poate fi atașat pe un raft sau pe un perete. Lămpile montate pe birou vor economisi spațiul de lucru al biroului, iar datorită brațului mobil este posibilă schimbarea rapidă și ușoară a direcției de incidență a luminii.

Lampa montată pe
birou

Tipul și culoarea luminii

Confortul și calitatea învățării sau a muncii la birou sunt influențate de becul folosit în dispozitiv. Trebuie acordată atenție culorii și intensității luminii. Iluminarea prea puternică va irita ochii, poate provoca, de asemenea, dureri de cap neplăcute și migrene. Pe de altă parte, lumina de intensitate scăzută va face ca persoana care folosește biroul să-și strângă ochii și să citească în întuneric. Ochii obosesc mai repede, oamenii obosesc, iar efectele muncii nu sunt satisfăcătoare. Lumina care arată cel mai aproape de lumina naturală este cea mai bună pentru vederea ta. Lampa de birou echipată cu iluminare LED folosită cu succes la utilizarea biroului.

Surse de lumină suplimentare

În timpul multor ore de lucru la biroul de acasă sau la biroul companiei, merită să iluminați spațiul de lucru cu o sursă suplimentară de lumină. Pentru a face acest lucru, utilizați ** lampa suspendată **. Aparatul va arunca lumina potrivită asupra întregii încăperi pentru muncă sau studiu.

Lampa suspendată pentru
birou

O altă soluție la fel de eficientă poate fi o sconceală de perete. Dispozitivul este montat deasupra biroului sau pe peretele lateral. În cazul deteriorării unei lămpi de birou sau a unui arzător de bec, este posibilă utilizarea lampii de perete ca sursă temporară de lumină pentru spațiul de lucru.

Reflektorek do
biurka

Cei care apreciază originalitatea și formele geometrice le va plăcea lampa de birou Haakon. Dispozitivul seamănă cu un cub pentru jocurile de masă. Forma deschisă a becului tăiat pe pereții laterali face ca lumina emisă să fie ușor dispersată. Forma unică a lămpii de birou va atrage atenția și va deveni principalul decor al biroului sau al biroului.

Bec bec

Poate vă va interesa produsele din aceste categorii?

Lămpi de birou pentru copii, Lămpi de birou, Loft Lights

Distribuie această pagină