Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Ceasuri de Perete

Ceasuri de Perete

S-ar putea să credeți că în epoca telefoniei mobile nu mai avem nevoie de ceasuri clasice . Dar nu este obositor să te uiți în continuare la telefon pentru a verifica ce oră este? Acest lucru poate deveni o pacoste într-un loc ca acasă în care căutăm odihnă, momente de relaxare și liniște.

Accesorii pentru mobilă - ceasuri

Clasic, de modă veche, modern, decorativ ... Fiecare ceas ar trebui să îndeplinească două funcții - în primul rând, ar trebui să numere timpul înapoi bine și, în al doilea rând, ar trebui să se potrivească cu designul interior. Desigur, nimeni nu are adevărul să vă spună ce ceas să cumpărați, dar înainte de a vă decide asupra celui singur, asigurați-vă că aspectul său nu introduce dizarmonie în camera dvs. de zi, dormitor sau chiar bucătărie. Interiorul coerent din punct de vedere stilistic este o garanție a bunăstării acasă.

Ceasuri de perete

Fiecare casă ar trebui să aibă cel puțin un ceas pe perete. Nu numai datorită funcției sale organizatorice, ci și datorită aspectului său. Fă-l un detaliu frumos care iese în evidență din mediul înconjurător. Ceasul cu cadran circular este un clasic atemporal, iar cele cu cadrane pătrate sunt mai puțin frecvente - care sunt asociate cu modernitatea. Cea mai recentă tendință este un ceas care nu are cadran! Cum este posibil? Numerele de pe perete sunt plasate în jurul mâinilor din centru - și sub mâini se ascunde mecanismul care pune ceasul în mișcare.

Ceas de perete - fața ceasului

Aspectul ceasului ar trebui să fie determinat de designul interior, dar alegerea finală revine cumpărătorului. Un cadran care este un fundal pentru mâinile negre, albe sau colorate nu trebuie să interfereze cu lizibilitatea ceasului. Deci, ce poate fi pe un astfel de scut? Indiferent ce dorește inima: flori, biciclete, fluturi, diferite modele, contraste de culoare și, mai mult, scutul poate fi punctul de plecare din care vor ieși formele spațiale, subliniind decorativitatea și individualitatea unui interior dat.

Ceas de perete - unde să-l pun?

Unde ar trebui să apară cu adevărat ceasul de perete mare ? În camera de zi! Acesta este cel mai reprezentativ loc din fiecare casă. Și totuși, bucătăria este locul în care ne întâlnim cel mai adesea cu familia. Sau poate există un alt loc în care un astfel de ceas și-ar găsi folosirea? Și aici este vorba de individualitatea fiecărei case și apartamente - în funcție de nevoi.