Peste 64 000 de produse
{{ aa_name() }}

Iluminare pe barele de bus

Construcția durabilă și solidă, asamblarea simplă și rapidă, funcționalitatea și flexibilitatea deosebită în crearea și modificarea iluminării pe barele de bare sunt cele mai importante caracteristici ale acestui sistem inovator. Astăzi vom încerca să explicăm care este sistemul feroviar, unde este folosit și ce funcții are

Ce este sistemul feroviar?

Sistemul feroviar este o soluție practică care vă permite să conectați, cu un singur cablu, mai multe lămpi diferite la sursa de alimentare. Acest tip de iluminat constă în principal dintr-o șină, dar nu puteți trece cu vederea rolul corpului de iluminat, dopuri, paranteze de montare, alimentare sau conectori. Bara de bare permite crearea de conexiuni unice care asigură unicitatea unui iluminat dat. Totuși, crearea lor necesită utilizarea de conectori speciali, a căror formă depinde de direcția de conectare a următoarelor elemente ale sistemului.

Busbar spot luminos
Quattrobi

Un element important este și selecția armăturilor. În acest caz, totul depinde de nevoile, gusturile și preferințele dvs. individuale. Puteți monta reflectoare sau lămpi suspendate pe cablurile de alimentare.

Modern-lampă-Atârnare-busbar

Ce sistem să alegeți - monofazat sau trifazat?

Merită să știți că există două tipuri de bază ale sistemului feroviar - monofazate și trifazate. Principala diferență dintre ele constă în numărul de surse de lumină activate simultan, plasate pe șine. Într-un sistem monofazat, cu un singur comutator, porniți toate reflectoarele situate pe cablu. La rândul lor, șinele trifazate oferă posibilitatea de a împărți întregul sistem în trei circuite, datorită cărora, la un moment dat, putem rula lămpile selectate în aceeași bară de bus, de exemplu, doar extremă sau numai cea din mijloc.

După ce se decide alegerea tipului sistemului de șină , trebuie să fie selectate șinele adecvate. În funcție de nevoile dvs., puteți achiziționa o șină montată pe suprafață sau o cană cu o lungime de 1 m, 2 m sau 3 m, 4 m. Șinele 3- și 4-m sunt disponibile numai în sistem trifazat.

Buswaycable-

Desigur, trebuie să alegeți și culoarea barelor. Culoarea lor trebuie să fie similară cu lămpile montate pentru a obține un aranjament coerent stilistic.

Iluminatul feroviar - unde va funcționa?

Iluminatul feroviar este utilizat în multe interioare. Puteți încerca să-l montați în apartamente mici, confortabile, precum și în case spațioase. Există, de asemenea, un loc în care puteți alege plasarea iluminatului: se va armoniza perfect cu un coridor lung, îngust sau cu o bucătărie spațioasă sau living. Cu siguranță, îi va încânta pe toți oaspeții. Iluminarea pe autobuze este o soluție care funcționează bine pe suprafețe mai mari, precum magazine, săli de expoziții, saloane de păr și de înfrumusețare. Este vorba despre instalații estetice - nu desfigurează interiorul, dimpotrivă - îi conferă un caracter unic. Datorită acestui fapt, acestea se armonizează perfect cu alte elemente de aranjare ale unei încăperi date.

Nu numai estetica, sau alte avantaje de iluminare pe barele de bus

Avantajul incontestabil al iluminării pe barele de bare este asamblarea rapidă. Al doilea lucru este capacitatea de a face schimbări în aproape orice moment. Ca parte a sistemului montat, putem modifica liber fitingurile - le putem schimba locația, cantitatea sau tipul. Merită subliniat faptul că mișcarea, fotografierea sau montarea unui reflector sau a unei lămpi durează literalmente câteva secunde și nu necesită utilizarea instrumentelor. Un alt avantaj al acestui sistem este universalitatea sa - barele de buste oferă posibilitatea de a alimenta mai multe lămpi folosind o singură linie, astfel încât acest sistem nu necesită la fel de multe cabluri ca în instalațiile standard. În plus, iluminatul pe șină poate fi o sursă independentă de lumină, dar această soluție este ideală și pentru persoanele care caută doar iluminarea la fața locului. Un avantaj suplimentar este rigiditatea, durabilitatea și rezistența întregii structuri.

Poate vă va interesa produsele din aceste categorii?

Sistem de iluminat pe șină, Benzi LED

Distribuie această pagină